Τέξας: Μεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών, δόθηκε εντολή εκκένωσης – Βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 22:11 Τέξας: Μεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών, δόθηκε εντολή εκκένωσης – Βίντεο

Τεράστιο σύννεφο μαύρου καπνού δημιουργήθηκε μετά από μεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών στο Τέξας. Οι αρχές εξέδωσαν εντολή εκκένωσης της περιοχής.

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε μετά από φωτιά σε εργοστάσιο χημικών στο Shepherd στο Τέξας.

Πυκνός μαύρος καπνός έχει “σκεπάσει” την περιοχή, με τις εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου να σοκάρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το nbcnews, το εργοστάσιο που επλήγη ήταν μονάδα επεξεργασίας πετρελαίου, ενώ λόγω του καπνού και των τοξικών που βρίσκονται σε αυτό, οι τοπικές αρχές εξέδωσαν εντολές εκκένωσης της περιοχής, καλώντας τους πολίτες να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με το ABC, ένας εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο Memorial Hermann με εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια του και εγκαύματα πρώτου βαθμού στο πρόσωπό του. Ωστόσο, δεν διατρέχει κίνδυνο και αναμένεται να αναρρώσει.

«Προς το παρόν, τα αποτελέσματα της χημικής ουσίας στον αέρα είναι άγνωστα», δήλωσαν αξιωματούχοι της κομητείας Polk.

Το Αστυνομικό Τμήμα του Λίβινγκστον παρότρυνε παρομοίως τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις του να καταφύγουν στις εγκαταστάσεις και να απενεργοποιήσουν τα συστήματα κλιματισμού μέχρι νεωτέρας.

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση