Το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο του κόσμου μεταφέρθηκε με κάθε… επισημότητα στο Ροκφέλερ της Νέας Υόρκης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 11:44 Το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο του κόσμου μεταφέρθηκε με κάθε… επισημότητα στο Ροκφέλερ της Νέας Υόρκης

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

Τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη είναι πάντα εντυπωσιακά. Κάθε χρόνο, την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου, από την μία άκρη του κόσμου ως την άλλη, οι πόλεις «φοράνε» τα καλά τους. Εντυπωσιακά δέντρα, φωτάκια, στολίδια μαγεύουν μικρούς και μεγάλους.

Μία πόλη όμως ξεχωρίζει για το τεράστιο και εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο που προσελκύει εκατομμύρια ανθρώπους από όλο τον κόσμο για να το χαζέψουν και να ταξιδέψουν… Και αυτή δεν είναι άλλη από τη Νέα Υόρκη.

Τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο, μία νορβηγική ελάτη μήκους 24 μέτρων που μεταφέρθηκε με κάθε… επισημότητα στο αίθριο του Ροκφέλερ, ενώ πλήθος κόσμου χειροκροτούσε και έβγαζε αναμνηστικές φωτογραφίες.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: CBS New York

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση