Το ψηλότερο πάρτι στην Ευρώπη: Μουσική και χορός σε μια ντίσκο στα 3.000 μέτρα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 09:57 Το ψηλότερο πάρτι στην Ευρώπη: Μουσική και χορός σε μια ντίσκο στα 3.000 μέτρα

Η ντισκοτέκ Detour σκαρφαλώνει στις Άλπεις για το 2024, προσφέροντας ένα σόου υψηλών προδιαγραφών.

Μέχρι πού θα μπορούσες να φτάσεις για λίγη παραπάνω διασκέδαση; Κάποιοι εδώ που τα λέμε, δε θα δίσταζαν να πάρουν ακόμη και τα βουνά, σκαρφαλώνοντας σε υψόμετρο σχεδόν 3.000 μέτρων. Μιλάμε φυσικά για όσους επιλέξουν να διασκεδάσουν στην υψηλότερη ντίσκο της Ευρώπης, που φέτος θα βρίσκεται στις Άλπεις της Ελβετίας.

Τον Μάιο του ερχόμενου έτους, η Detour Discotheque, μια pop-up ντίσκο που εμφανίζεται στα πιο απροσδόκητα μέρη σε όλο τον κόσμο, θα επισκεφθεί τις κορυφές των ελβετικών Άλπεων. Πιο συγκεκριμένα, θα βρίσκεται πάνω από το εκπληκτικό χωριό Lauterbrunnen και θα ανοίξει τις πύλες της για περίπου 300 επισκέπτες που θα παρευρεθούν το ψηλότερο πάρτι της Ευρώπης.

Για τρεις ημέρες η λευκή κορυφή του βουνού Schiltorn θα αποκτήσει χρώμα από την περιστρεφόμενη ντισκομπάλα, ενώ οι μουσικές θα κάνουν κάθε επισκέπτη να ξεδιπλώσει το χορευτικό του ταλέντο στο dance floor. Το main event θα διοργανωθεί στο Piz Gloria, ένα περιστρεφόμενο εστιατόριο σκαρφαλωμένο στην κορυφή του βουνού, ενώ ακόμη δύο ξεχωριστά events θα γίνουν στη βεράντα του σταθμού Birg, καθώς και στην παραδοσιακή αίθουσα Trinkhalle.

Στα πρώτα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί βρίσκουμε τον DJ Paulette, έναν βετεράνο της μουσικής από το Μάντσεστερ, τον Norsicaa που διευθύνει την εταιρεία Soundway Records, και τους Talking Drums, μια ανερχόμενη ντίσκο κολεκτίβα.

«Η Detour Discotheque έχει ως στόχο της να βρίσκει κάθε χρόνο εντυπωσιακές τοποθεσίες για πάρτι, και αυτό θα είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό», υποστηρίζει ο ιδρυτής της, Jonny Ensall. «Η διαδρομή με το τελεφερίκ και μόνο είναι συγκλονιστική. Ένα νυχτερινό κλαμπ στα 3.000 μέτρα είναι σίγουρα το πιο φιλόδοξο πρότζεκτ μας μέχρι τώρα».

Τα τρία μεγάλα πάρτι της Detour Discotheque θα διοργανωθούν στο διάστημα 10-12 Μαΐου. Η γενική πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και η τιμή τους ξεκινά από τα 230 ευρώ. Όπως λένε πάντως οι διοργανωτές πάνε για άμεσο sold out. Και ίσως και για κάποιο ρεκόρ Γκίνες σε αυτό το υψόμετρο.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση