Ο «πιο όμορφος άντρας της Ιταλίας» παρατάει το μόντελινγκ για να γίνει ιερέας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 15:26 Ο «πιο όμορφος άντρας της Ιταλίας» παρατάει το μόντελινγκ για να γίνει ιερέας

Ο ίδιος «τρομάζει» που θα αφήσει το όνειρό του, αλλά είναι σίγουρος πως δεν θα το μετανιώσει.

Ο 21χρονος Εντοάρντο Σαντίνι είναι μοντέλο από την Ιταλία και το 2019 είχε ψηφιστεί ως «ο πιο όμορφος άντρας» της χώρας. Τώρα, ο Σαντίνι σκέφτεται να αφήσει το μόντελινγκ και να ακολουθήσει μια νέα καριέρα, καθώς θέλει να γίνει ιερέας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το dailymail.co.uk, ο Σαντίνι πέρασε πολλά χρόνια σπουδάζοντας υποκριτική και χορό, προκειμένου να γίνει ένας μεγάλος σταρ. Το Σάββατο, όμως, ο ίδιος είπε στα social media πως θα απαρνιόταν την καριέρα του για την πίστη του.

«Στα 21 μου χρόνια, βρίσκομαι στο δρόμο για να γίνω ιερέας, Θεού θέλοντος», είπε ο Εντουάρντο, ισχυριζόμενος ότι έχει ενταχθεί σε ιερατική σχολή κοντά στη Φλωρεντία. «Αποφάσισα να εγκαταλείψω το μόντελινγκ, την υποκριτική και τον χορό, αλλά δεν θα εγκαταλείψω όλα τα πάθη μου, απλώς θα τα ζήσω διαφορετικά, προσφέροντάς τα στον Θεό», είπε ο 21χρονος.

Ο ίδιος συνέχισε εξηγώντας πως: «Είχα την ευκαιρία να συναντήσω κάποιους νέους που μου έδειξαν τι σημαίνει να είσαι στην εκκλησία και μου έδωσαν τη δύναμη να διερευνήσω αυτό το ερώτημα που έχω από μικρός, αλλά διάφοροι φόβοι με εμπόδιζαν να το εξερευνήσω περαιτέρω. Τα τελευταία χρόνια γνώρισα θαυμάσιους ανθρώπους που μου έδωσαν τόσα πολλά και μου επέτρεψαν να βιώσω την τέχνη. Δεν θα τα εγκαταλείψω όλα, γιατί τα πάθη μου είναι μέρος του εαυτού μου, αλλά θα τα ζήσω και θα τα βιώσω ξανά σε διαφορετικό πλαίσιο».

Είπε ότι πέρυσι έζησε «την πιο όμορφη εμπειρία της ζωής του», όταν πήγε να ζήσει με δύο ιερείς, μια εμπειρία που τον ενέπνευσε ακόμα περισσότερο και του έδωσε, όπως είπε, μια απάντηση που περίμενε εκ Θεού. Εκεί, κατόπιν αιτήματος στον τοπικό Επίσκοπο, μπήκε σε προπαρασκευαστικό στάδιο για ιερέας και άρχισε να σπουδάζει Θεολογία, βοηθώντας ταυτόχρονα σε δύο ενορίες της επισκοπής Φλωρεντίας. Ο ίδιος είπε πως έκανε αυτό το βήμα, που προηγουμένως τον τρόμαζε, όμως πλέον είναι σίγουρος ότι αυτό το ταξίδι -ακόμα κι αν κάνει λάθος- δεν θα το μετανιώσει, γιατί τώρα, όπως λέει: «Μπορώ να φωνάζω: Είμαι ο Εντοάρντο, είμαι 21 ετών και είμαι ευτυχισμένος».

Πηγή: dailymail.co.uk

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση