Οικογένεια γέμισε το σπίτι τους με 555 Χριστουγεννιάτικα δέντρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 09:46 Οικογένεια γέμισε το σπίτι τους με 555 Χριστουγεννιάτικα δέντρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οικογένεια στη Γερμανία κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ για τα πιο πολλά στολισμένα δέντρα σε ένα σπίτι.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να εναρμονιστούν με την εποχή. Μια οικογένεια από τη Γερμανία αποφάσισε να κάνει κάτι μοναδικό: αποφάσισε να στολίσει 555 δέντρα μέσα στο σπίτι τους. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Δίχως να νοιάζονται για το κόστος αγοράς όλων αυτών των στολιδιών αλλά και για το λογαριασμό του ρεύματος γέμισαν κάθε τετραγωνικό μέτρο του σπιτιού με κάθε λογής φωτάκια.

Δέντρα κρεμασμένα στους τοίχους ή στην οροφή καλύπτουν κάθε γωνιά του σπιτιού κανόνατς τη μετακίνηση μέσα στο σπίτι να μοιάζει με δοκιμασία βγαλμένη από το Survivor. Ακόμη και ο χώρος του μπάνιου είναι στολισμένος.

Όπως ήταν φυσικό η είδηση έγινε γνωστή στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και ζήτησαν από το ζευγάρι να εξηγήσει το λόγο που έκαναν κάτι τέτοιο. Με πλατύ χαμόγελο εκείνοι απάντησαν πως λατρεύουν τα Χριστούγεννα και φέτος ήθελαν να κάνουν κάτι ξεχωριστό. Μάλιστα δήλωσαν πως προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτός ο απαιτητικός στολισμός τους πήρε δύο μήνες.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση