Ερντογάν λίγο πριν την επίσκεψη στην Αθήνα: Θα βελτιώσουμε τις σχέσεις με τους γείτονές μας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 20:38 Ερντογάν λίγο πριν την επίσκεψη στην Αθήνα: Θα βελτιώσουμε τις σχέσεις με τους γείτονές μας

«Θα βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με τους γείτονές μας» τόνισε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λίγο πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Αθήνα.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου αναφέρθηκε στις επισκέψεις που θα πραγματοποιήσει τις αμέσως επόμενες ημέρες, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην αυριανή του επίσκεψη στην Αθήνα.

«Αύριο πηγαίνουμε στην Ελλάδα, και μετά θα επισκεφθούμε την Ουγγαρία, στις 18 Δεκεμβρίου. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε και να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις και τη συνεργασία μας με τις χώρες της περιοχής, αρχής γενομένης από τους γείτονές μας» υπογράμμισε ο Τούρκος πρόεδρος, αναφερόμενος στην επικείμενη επίσκεψή του στην Αθήνα, την Πέμπτη.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση