Η αντίδραση μίας νύφης όταν τα πεθερικά της έφεραν ακάλεστο κόσμο στον γάμο της έγινε viral

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 15:36 Η αντίδραση μίας νύφης όταν τα πεθερικά της έφεραν ακάλεστο κόσμο στον γάμο της έγινε viral

«Ίσως να έπρεπε να είμαι πιο ευγενική, αλλά δεν πιστεύω ότι έπρεπε να κουβαλήσουμε εμείς αυτό το βάρος», λέει.

Όλες οι γυναίκες οραματίζονται έναν άψογο γάμο, αλλά η πραγματικότητα δεν ακολουθεί πάντα τις προσδοκίες. Συχνά προκύπτουν απρόβλεπτες εκπλήξεις, που μένουν χαραγμένες στις αναμνήσεις τόσο των νεόνυμφων όσο και των καλεσμένων. Για παράδειγμα, αυτή η γυναίκα που είχε πρόβλημα με σημαντικό αριθμό απρόσκλητων καλεσμένων, τους οποίους δεν γνώριζε και δεν προσκάλεσε η ίδια.

«Παντρεύτηκα πριν από λίγες ημέρες τον άντρα μου, έπειτα από περίπου έναν χρόνο σχεδιασμού της δεξίωσης και της τελετής. Όλα κύλησαν υπέροχα, και να σκεφτείτε πως είχαμε πολλά παιδιά ανάμεσά μας», γράφει στο reddit.com η νεόνυμφη.

«Τα πάντα κυλούσαν ήρεμα, με το μόνο πρόβλημα να είναι τα δέκα επιπλέον άτομα που κάλεσαν τα πεθερικά μου, χωρίς να μας το πουν ποτέ. Δεν ήταν συγγενείς ούτε στενοί τους φίλοι (αν ήταν θα τους είχαμε καλέσει ήδη). Απλώς γνωστοί, τους οποίους εμείς δεν είχαμε ξαναδεί. Δεν το παρατήρησα στη διάρκεια της τελετής, αλλά την ώρα της δεξίωσης το πρόβλημα έγινε εμφανές.

Δεν υπήρχαν θέσεις και τραπέζια για εκείνους. Ο κουμπάρος και οι φίλοι του γαμπρού άνοιξαν ένα πλαστικό τραπέζι και βρήκαν καρέκλες για τους ανθρώπους. Είχαμε κανονίσει να υπάρχει μπουφές στη δεξίωση, κατά τη διάρκεια της οποίας οι καλεσμένοι σηκώνονταν με σειρά από το τραπέζι τους για να πάρουν το φαγητό τους από τον μπουφέ. Δεδομένου ότι το τραπέζι τους δεν ήταν αριθμημένο, έμειναν τελευταίοι και πήραν ό,τι είχε απομείνει.

Τα πεθερικά μου ντράπηκαν που οι φίλοι τους έτυχαν τέτοιας μεταχείρισης. Εγώ, πάλι, πολύ ευγενικά, τους ρώτησα τι περίμεναν όταν προσκαλούσαν κόσμο χωρίς να ενημερώσουν τους ανθρώπους που σχεδίαζαν και πλήρωναν για τον γάμο.

Απαίτησαν να πάμε να ζητήσουμε συγγνώμη για το πώς φερθήκαμε στους φίλους τους. Απάντησα πως μπορούσε να γίνει αυτό, αλλά έτσι θα μαθαίναν ότι στην ουσία δεν είχαν προσκληθεί στον γάμο – δεν ήμουν διατεθειμένη να πω ψέματα. Διαφορετικά μπορούσαν οι ίδιοι να μιλήσουν με τους φίλους τους και να εξηγήσουν ότι η “πρόσκληση” δεν ήταν από το ζευγάρι, αλλά από τους ίδιους.

Τώρα είναι αναστατωμένοι μαζί μου. Ο σύζυγός μου με στηρίζει 100%. Νομίζω ότι ίσως θα μπορούσα να ήμουν πιο ευγενική, αλλά πιστεύω ότι δεν έπρεπε να πέσει πάνω μας αυτό το βάρος. Ήταν δική τους απόφαση, πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη».

Κάτω από την ανάρτηση της γυναίκας τα σχόλια «έπεσαν βροχή». Οι περισσότεροι χρήστες συμφωνούν με την αντίδραση της νύφης και σημειώνουν πως θα έκαναν πολλά περισσότερα. «Αυτό είναι αδιανόητο. Συμβαίνει συχνά, αλλά δεν μπορείς να απαιτείς να έχουν ίδιας μεταχείρισης άνθρωποι που δεν ξέρεις πως θα έρθουν στον γάμο σου», σημείωσαν αρκετοί.

Μάλιστα, πολλοί ήταν και εκείνοι που δεν δίστασαν να μοιραστούν τις δικές τους παρόμοιες εμπειρίες:

«Οι άνθρωποι στις μικρές κοινωνίες… Νομίζω ότι ο πατέρας μου τηλεφωνούσε στους φίλους τους και τους έλεγε να έρθουν. Είχαμε άφθονο φαγητό, δόξα τω Θεώ, αλλά υπήρχαν τουλάχιστον 30 άτομα που δεν είχα γνωρίσει ποτέ πριν εμφανιστούν στη δεξίωση του γάμου μας», έγραψε ένας χρήστης με μία άλλη να σημειώνει:

«Η μητριά του συζύγου μου έφερε τρία νεαρά, ενήλικα παιδιά στο γάμο μας, τα οποία δεν περιμέναμε. Υπέθεσα ότι ήταν τα ετεροθαλή αδέλφια του συζύγου μου και μία από τις φίλες τους. Κατέληξαν να μείνουν στο σπίτι στο οποίο μετακομίσαμε την ημέρα που παντρευτήκαμε, επειδή χρειάζονταν ένα “φτηνό μοτέλ” και ο σύζυγός μου δεν είχε την καρδιά να τους διώξει.
Αργότερα, ανακάλυψα ότι ήταν μόνο ο ένας ετεροθαλής αδερφός του και δύο τυχαία παιδιά που η μητριά “υιοθέτησε” εκείνες τις ημέρες. Το ένα από αυτά, μάλιστα, έβγαλε το πουκάμισό του στη δεξίωσή μας επειδή έκανε τόση ζέστη! Ήταν άγριο».

Πηγή: marieclaire.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση