Νέα Υόρκη: «Αλυσίδα αυτοκινήτων» για διάσωση τσιουάουα σε λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 10:58 Νέα Υόρκη: «Αλυσίδα αυτοκινήτων» για διάσωση τσιουάουα σε λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ευοδώθηκαν τελικά οι προσπάθειες τουλάχιστον 20 οδηγών αυτοκινήτων να σώσουν σκυλάκι ράτσας τσιουάου που εθεάθη να τρέχει σε λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας, στη Νέα Υόρκη.

Πολλοί από τους διερχόμενους οδηγούς φαίνεται πώς ευαισθητοποιήθηκαν και προσπάθησαν να βοηθήσουν το μικρόσωμο σκυλάκι να σωθεί.

Συγκεκριμένα, κάποιοι άναψαν τα αλάρμ τους προσπαθώντας να καθοδηγήσουν το σκυλί σε μια από τις εξόδους της λεωφόρου και κάποιοι άλλοι προσπάθησαν να το πιάσουν.

To σκυλί έτρεχε πολύ γρήγορα!

Τελικά μια οδηγός κατέβηκε από το όχημά της και κατάφερε στη δεύτερη προσπάθειά της να το πιάσει και να το «γλιτώσει» από τις ρόδες κάποιου αυτοκινήτου. «Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο γρήγορο» δήλωσε η γυναίκα που το έπιασε.

Ο Μπιν, όπως είναι το όνομα του σκυλιού, έφυγε από το σπίτι των ιδιοκτητών του αφού τρόμαξε από ένα άλλο σκυλί ράτσας πίτμπουλ.«Πέρασε κάτω από τον φράχτη, δεν ήξερα ότι εκεί υπήρχε τρύπα» δήλωσε η ιδιοκτήτριά του πανευτυχής που κατάφερε να επανασυνδεθεί με το αγαπημένο της ζώο.

Δείτε το βίντεο με την «τρελή καταδίωξη» του σκύλου:

 

 

Πηγή: ABC News

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση