Σοκαριστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε μητέρα που είχε βγει βόλτα με το παιδί της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 19:52 Σοκαριστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε μητέρα που είχε βγει βόλτα με το παιδί της

Βίντεο που σου κόβει κυριολεκτικά την ανάσα απεικονίζει τη στιγμή που αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε μια μητέρα που είχε βγει βόλτα με το παιδί της.

Σε ένα συγκλονιστικό περιστατικό στο Solihull των West Midlands, μια μητέρα και η δίχρονη κόρη της γλίτωσαν οριακά από σοβαρό τραυματισμό. Το δραματικό συμβάν εκτυλίχθηκε κοντά σε μια διάβαση γύρω στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου (16.12), όταν ένα αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε σε μια κολόνα και αναποδογύρισε στο πεζοδρόμιο, λίγα εκατοστά μακριά από τη μητέρα και το παιδί της.

Η συγκλονιστική στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο, όπου φαίνεται η μητέρα, που έσπρωχνε την κόρη της στο καροτσάκι, να έρχεται ξαφνικά αντιμέτωπη με το αυτοκίνητο που έστριβε. Σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, η μητέρα προετοιμάστηκε για τη σύγκρουση, προσπαθώντας να στρέψει το καροτσάκι μακριά από το επερχόμενο όχημα. Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα στύλο και αναποδογύρισε στο πλάι.

Καθώς το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε, περαστικοί και οδηγοί έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν τη μητέρα και το παιδί. Είναι απίστευτο ότι λίγα λεπτά αργότερα, η μητέρα εθεάθη να απομακρύνεται από τα συντρίμμια, κρατώντας την κόρη της αγκαλιά και καθισμένη σε μια καρέκλα έξω από ένα κοντινό εστιατόριο, απόδειξη της γρήγορης αντίδρασης και του σθένους της.

Ένας εργαζόμενος σε τοπικό κατάστημα, από τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν στο δυστύχημα, ανέφερε ότι το κοριτσάκι υπέστη τραυματισμό στο πόδι. «Η μαμά ήταν σε κατάσταση σοκ και το κοριτσάκι της, μόλις δύο ετών περίπου, νομίζαμε ότι είχε σπάσει το πόδι της. Ήταν μια τρομερή σύγκρουση», αφηγήθηκαν.

Ανταποκρινόμενη άμεσα, η υπηρεσία ασθενοφόρων των West Midlands έστειλε δύο ασθενοφόρα στην τοποθεσία. Το νήπιο και η γυναίκα οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα που δεν απειλούσαν τη ζωή τους.

Το περιστατικό χρησιμεύει ως μια ανατριχιαστική υπενθύμιση του απρόβλεπτου των τροχαίων ατυχημάτων και της σημασίας της επαγρύπνησης, ιδίως σε περιοχές που κυκλοφορούν κατά κύριο λόγο πεζοί.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση