Ιντιάνα: Βρήκαν ζωντανό τραυματία παγιδευμένο για έξι μέρες σε συντρίμμια τροχαίου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023 19:17 Ιντιάνα: Βρήκαν ζωντανό τραυματία παγιδευμένο για έξι μέρες σε συντρίμμια τροχαίου

«Είναι θαύμα το πώς επέζησε» λένε οι αρχές για τον 27χρονο που είναι πέσει κάτω από μια γέφυρα

Δύο ψαράδες ανακάλυψαν ζωντανό έναν άνδρα μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του έξι ολόκληρες ημέρες μετά το ατύχημα που είχε.

Ο Μάριο Γκαρσία και ο γαμπρός του Νιβάρντο ντε λα Τόρε έψαχναν σημεία για ψάρεμα χθες Τρίτη (26/12) όταν ανακάλυψαν το όχημα σε ένα ρηχό ρυάκι κάτω από μια γέφυρα του Διαπολιτειακού Αυτοκινητόδρομου 94 στο Πόρτατζ της Ιντιάνα.

Αφού ανακάλυψαν το αυτοκίνητο, οι άνδρες βρήκαν έναν άνθρωπο. Τον άγγιξαν και αυτός γύρισε το κεφάλι του και άρχισε να τους μιλάει.

Ο άνδρας, ο 27χρονος Μάθιου Ρουμ, φέρεται να είπε στους ψαράδες ότι είχε τρακάρει με το αυτοκίνητό του μέρες νωρίτερα, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει στο κινητό του για να καλέσει βοήθεια. Είχε υποστεί σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Η αστυνομία πίστευε ότι ο Ρουμ ταξίδευε στις 20 Δεκεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο, όταν το όχημά του βγήκε εκτός πορείας για άγνωστο λόγο. Το όχημα έπεσε στο ρυάκι και αναποδογύρισε πολλές φορές.

Οι αρχές της Ιντιάνα λένε ότι ο άνδρας ήταν εξαιρετικά τυχερός που τον ανακάλυψαν οι ψαράδες γιατί δεν είχε γίνει κάποια αναφορά για ατύχημα για να τον αναζητήσουν και γιατί η θερμοκρασία της τελευταίες ημέρες είχε πέσει χαμηλά.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση