Ιαπωνία: Εξερράγη το ηφαίστειο του νησιού Σουανοσέσιμασε - Βίντεο από την περιοχή

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 21:02 Ιαπωνία: Εξερράγη το ηφαίστειο του νησιού Σουανοσέσιμασε  - Βίντεο από την περιοχή

Εξερράγη ηφαίστειο σε νοτιοδυτικό νησί της Ιαπωνίας. Έκτακτα μέτρα κυκλοφορίας σε περιοχές που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Ένα ηφαίστειο εξερράγη στο απομακρυσμένο νησί Σουανοσέσιμα στη νοτιοδυτική Ιαπωνία, ανακοίνωσε τα ξημερώματα Κυριακής (τοπική ώρα) 14 Ιανουαρίου η κυβέρνηση της χώρας.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί καμία ζημιά λόγω της έκρηξης, μετέδωσε ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός NHK, επικαλούμενος τοπικό αστυνομικό τμήμα στην επαρχία Καγκοσίμα.

Η γιαπωνέζικη κυβέρνηση εξέδωσε προειδοποίηση ανεβάζοντας το επίπεδο για ηφαιστειογενή δραστηριότητα σε 3 – με 5 τον ανώτατο βαθμό – για τη Σουανοσέσιμα, περιορίζοντας την είσοδο σε επικίνδυνες περιοχές γύρω από το ηφαίστειο.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση