Αεροπλάνο με 53 επιβάτες γλίστρησε εκτός του διάδρομου λόγω χιονιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 09:45 Αεροπλάνο με 53 επιβάτες γλίστρησε εκτός του διάδρομου λόγω χιονιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα αεροπλάνο της American Airlines γλίστρησε από τον διάδρομο προσγείωσης και κατέληξε στο γρασίδι, λίγο μετά την προσγείωσή του υπό συνθήκες χιονόπτωσης στο Διεθνές Αεροδρόμιο Frederick Douglass Greater Rochester της Νέας Υόρκης.

Το Embraer E145, που μετέφερε 53 επιβάτες, είχε μόλις προσγειωθεί και τροχοδρομήθηκε προς τον τερματικό σταθμό γύρω στις 4 μ.μ. όταν γλίστρησε, δήλωσαν αξιωματούχοι της FAA και της American Airlines.

Το τρομακτικό περιστατικό προκλήθηκε από το χιόνι που έφεραν οι ελαφρές χιονοθύελλες που έπληξαν την περιοχή, δήλωσε εκπρόσωπος της American Airlines .

Βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξε τα συνεργεία των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης να ανταποκρίνονται στο αεροπλάνο, με αρκετούς πυροσβέστες να συνοδεύουν τους επιβάτες στο χιονισμένο πεδίο. Ευτυχώς, κανείς από τους 50 επιβάτες και τα τρία μέλη του πληρώματος δεν τραυματίστηκε.

«Η ασφάλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και ζητούμε συγγνώμη από τους πελάτες μας για την εμπειρία τους. Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και μεταφέρθηκαν στον τερματικό σταθμό με λεωφορείο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της American Airlines.

Πηγή: CBS News

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση