Συνελήφθησαν οι δράστες της φονικής επίθεσης σε καθολική εκκλησία της Κωνσταντινούπολης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 23:43 Συνελήφθησαν οι δράστες της φονικής επίθεσης σε καθολική εκκλησία της Κωνσταντινούπολης

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας ανακοίνωσε τη σύλληψη δύο υπόπτων – Μπήκαν στην κυριακάτικη λειτουργία και σκότωσαν έναν πολίτη.

Τη σύλληψη δύο ατόμων για την αιματηρή επίθεση στην καθολική εκκλησία Σάντα Μαρία στην Κωνσταντινούπολη, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός πολίτη ανακοίνωσε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγιά.

Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι ο πολίτης που σκοτώθηκε λέγεται Tuncer Cihan και έδωσε συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που έκαναν τη σύλληψη.

«Σήμερα το πρωί συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για φόνο που προκάλεσαν τον θάνατο του πολίτη μας Tuncer Cihan στη συνοικία Σαριγέρ της Κωνσταντινούπολης κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης λειτουργίας στην εκκλησία Σάντα Μαρία.

Συγχαίρω την αστυνομία της Κωνσταντινούπολης και τους ηρωικούς αστυνομικούς μας που εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες.

Εκφράζω για άλλη μια φορά τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους συγγενείς του πολίτη μας που έχασε τη ζωή του», έγραψε.

Στιγμές πανικού στην εκκλησία

Την ίδια ώρα, βίντεο ντοκουμέντο κυκλοφόρησε στα τουρκικά ΜΜΕ από την στιγμή που πέφτουν οι πυροβολισμοί μέσα στην καθολική εκκλησία.

Οι δύο δράστες μπαίνουν στην εκκλησία την ώρα που δεκάδες πιστοί παρακολουθούν την κυριακάτικη λειτουργία.

Αρχίζουν να πυροβολούν, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός άντρα. Ο κόσμος πέφτει στο πάτωμα για να σωθεί μέσα στον πανικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση