Viral το βίντεο με γεράκι που "παίζει" με γατάκι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 13:53 Viral το βίντεο με γεράκι που "παίζει" με γατάκι

Το βίντεο ανέβασε στη γνωστή πλατφόρμα ο κηδεμόνας της μικρής γάτας σχολιάζοντας πως είναι από τα πιο «τρελά» πράγματα που έχει δει

Ένα τολμηρό βίντεο που κόβει την ανάσα έχει γίνει viral στο YouTube, καθώς ένα γεράκι βάζει στόχο ένα γατάκι, που όμως είχε τύχη βουνό.

Στο Λος Άντζελες, στο παρκινγκ γνωστού φαστ φουντ αλυσίδας ένα γεράκι όρμησε να κατασπαράξει ένα γατάκι που αμέριμνο καθόταν στο ταμπλό του αυτοκινήτου.

Το παρμπρίζ έσωσε το γατάκι, καθώς έκοψε τη φόρα του γερακιού.

Στο βίντεο διακρίνεται το γεράκι να επιμένει και χτυπάει το παρμπρίζ με το ράμφος του. Το τζάμι ευτυχώς «κρατάει» και σώζει το γατάκι από το να γίνει λεία στα γαμψά νύχια του γερακιού.

Το βίντεο ανέβασε στη γνωστή πλατφόρμα ο κηδεμόνας της μικρής γάτας σχολιάζοντας πως είναι από τα πιο «τρελά» πράγματα που έχει δει.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση