Απίθανο βίντεο από τη διάσωση άνδρα που πήδηξε σε πλημμυρισμένο κανάλι για να σώσει το σκύλο του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 10:43 Απίθανο βίντεο από τη διάσωση άνδρα που πήδηξε σε πλημμυρισμένο κανάλι για να σώσει το σκύλο του

Οι κακές καιρικές συνθήκες συνεχίζουν να μαστίζουν το Λος Άντζελες.

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που καταγράφει τη δραματική διάσωση ενός άνδρα από πλήρωμα ελικοπτέρου. Ο νεαρός πήδηξε μέσα σε πλημμυρισμένο κανάλι στο Λος Άντζελες, για να σώσει από τα ορμητικά νερά τον σκύλο του.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες απάντησε σε αίτημα εργαζομένων του ποταμού Λος Άντζελες περίπου στις 2:45 μ.μ. Τη Δευτέρα, όταν βρήκαν τον άνδρα να έχει κολλήσει αφού «πήδηξε στα τρεχούμενα νερά», είπαν. Χρησιμοποιώντας ένα ελικόπτερο, το πλήρωμα έφτασε ακριβώς πάνω από το ποτάμι και κατέβασαν έναν πυροσβέστη για να ξεκινήσει η διάσωση. Το μέλος του πληρώματος κατάφερε να αρπάξει τον άνδρα, ο οποίος είχε ακόμη τις αισθήσεις του, και τον έβγαλε από το ορμητικό ρεύμα με ασφάλεια, δείχνει το βίντεο.

Ο σκύλος «κατάφερε να κολυμπήσει με ασφάλεια» και οι δύο τραυματίστηκαν ελαφρά, είπε το LA Fire. Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο και ο σκύλος μεταφέρθηκε σε καταφύγιο ζώων για νοσηλεία. Μετά τη διάσωση, το LA Fire είπε ότι το κουτάβι ήταν «ευτυχισμένο που ήταν ζωντανό και πρόθυμο να επανενωθεί με τον άνθρωπο του».

Οι κακές καιρικές συνθήκες συνεχίζουν να μαστίζουν το Λος Άντζελες, το οποίο έχει ήδη επηρεάσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την πόλη. Τα συνεργεία έκτακτης ανάγκης έχουν ανταποκριθεί σε πολλαπλές αναφορές για διακοπές ρεύματος, πεσμένα δέντρα, πλημμύρες δρόμων και άλλα εμπόδια στους δρόμους, δήλωσαν αξιωματούχοι, μεταδίδει το foxnews.

Οι αρχές της πόλης έχουν λάβει περισσότερες από 300 αναφορές για κατολισθήσεις, περισσότερα από 250 πεσμένα δέντρα και έχουν πει ότι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει το ρεύμα. Τα περισσότερα από αυτά που έχασαν το ρεύμα έχουν αποκατασταθεί από τότε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση