Βασιλιάς Κάρολος: Επέστρεψε στο Λονδίνο για να υποβληθεί ξανά σε θεραπεία για τον καρκίνο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 15:18 Βασιλιάς Κάρολος: Επέστρεψε στο Λονδίνο για να υποβληθεί ξανά σε θεραπεία για τον καρκίνο

Ο μονάρχης πέρασε μια εβδομάδα στο Νόρφολκ μετά την ανακοίνωση του προβλήματος υγείας του.

O βασιλιάς Κάρολος επέστρεψε στο Λονδίνο σήμερα προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία για τον καρκίνο μετά την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Σάντρινγκχαμ.

Σύμφωνα με τη Daily mail, ο 75χρονος μονάρχης προσγειώθηκε στο Clarendon House με το βασιλικό ελικόπτερο αφού πέρασε μια εβδομάδα στο Νόρφολκ μετά την ανακοίνωση του προβλήματος υγείας του.

Φωτογραφίες τον απεικονίζουν με τη σύζυγό του Καμίλα στο πλευρό του καθώς το βασιλικό ζεύγος κατευθυνόταν στο Clarence House.

Την Κυριακή, ο Κάρολος εθεάθη στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του από τότε που ξεκίνησε τακτικές θεραπείες να περπατά στην εκκλησία στο Σαντρινγκχαμ με την Καμίλα.

Το Σάββατο μίλησε για πρώτη φορά εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του για τα μηνύματα συμπαράστασης.

Πηγή: Daily mail

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση