O Xάρι Κέιν έγινε «γαριδάκι»: Αεροπορική εταιρεία μοιράζει σνακ με τον επιθετικό της Μπάγερν!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 10:48 O Xάρι Κέιν έγινε «γαριδάκι»: Αεροπορική εταιρεία μοιράζει σνακ με τον επιθετικό της Μπάγερν!

Τα Insane Kane είναι πλέον και επίσημα τα αγαπημένα «γαριδάκια» του Χάρι Κέιν.

Mπορεί για την Μπάγερν Μονάχου να μην είναι και η καλύτερη περίοδος φέτος, ωστόσο ο Χάρι Κέιν δεν τα πηγαίνει και άσχημα στην κορυφή της επίθεσης. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής έχει πετύχει μέχρι στιγμής 24 γκολ στην Bundesliga κι άλλα 4 στο Champions League, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι του για να καταφέρει η ομάδα του να σηκώσει μια κούπα.

Πάντως και εκτός γηπέδου ο Κέιν τα πηγαίνει μια χαρά, καθώς παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής. Για τους Άγγλους αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους celebrities, με αποτέλεσμα κάθε εταιρεία να φιλοδοξεί να τον «κλείσει» για να διαφημίσει το προϊόν της. Η τελευταία που τα κατάφερε ήταν η Insane Grain, η οποία φτιάχνει gluten free γαριδάκια.

Μάλιστα, σε πρόσφατο ταξίδι μας στο εξωτερικό, είδαμε πως η αεροπορική εταιρεία British Airways μοίραζε στους επιβάτες της το συγκεκριμένο σνακ, το οποίο είχε αλλάξει το όνομά του σε... Insane Kane!

 

@g_baira Και Champions League να μην πάρει, θα έχει πάντα το σνακ του #harrykane #championsleague #bayern #bayernmunich #britishairways #england ♬ UEFA Champions League Anthem (Full Version) - UEFA & Tony Britten

 

Το νέο προϊόν της Insane Grain έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τον Χάρι Κέιν, έχοντας τον χαρακτηρισμό «Strikin' Hot». Τα συγκεκριμένα γαρδιάκια έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την υγεία του εντέρου, καθώς περιέχουν σόργο - ένα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά «σούπερ σιτάρι».

Ο ίδιος ο Κέιν από την πλευρά του περιέγραψε την Insane Grain ως ένα «συναρπαστικό brand», προσθέτοντας ότι μοιράζονται το ίδιο «πάθος για πιο υγιεινά σνακ». Και κούπα, λοιπόν, να μην πάρει φέτος, θα έχει για πάντα το σνακ του!

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση