Φλωρεντία: Κατέρρευσαν πυλώνες σε εργοτάξιο - 3 νεκροί εργάτες και 3 εγκλωβισμένοι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 14:26 Φλωρεντία: Κατέρρευσαν πυλώνες σε εργοτάξιο - 3 νεκροί εργάτες και 3 εγκλωβισμένοι

Κατάρρευση στο εργοτάξιο του νέου σούπερ μάρκετ Esselunga στη via Mariti στη Φλωρεντία. Σύμφωνα με την αστυνομία, υπάρχουν τρεις νεκροί εργάτες, τρεις ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα ερείπια και άλλοι τρεις είναι εγκλωβισμένοι κάτω από έναν από τους πυλώνες που κατέρρευσαν.

Στο σημείο βρίσκονται ειδικές δυνάμεις και εκπαιδευμένα σκυλιά, ενώ θα φτάσουν μηχανήματα για τη μετακίνηση του μπλοκ από οπλισμένο σκυρόδεμα.

Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό στην περιοχή όπου κάποτε βρισκόταν το πρώην Στρατιωτικό Αρτοποιείο της Φλωρεντίας. Στη θέση του, ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ του ομίλου Esselunga βρίσκεται υπό κατασκευή. Στην κατάρρευση ενεπλάκησαν 8 άτομα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε στα social media ο πρόεδρος της Περιφέρειας της Τοσκάνης, Eugenio Giani. “Το περιφερειακό μας σύστημα επεμβαίνει λόγω κατάρρευσης σκαλωσιάς σε εργοτάξιο στη Φλωρεντία στη via Mariti” γράφει ο Giani.

«Όλοι εργάζονται όσο το δυνατόν σκληρότερα για να βγάλουν άλλους τρεις ανθρώπους που είναι αυτή τη στιγμή κάτω από τα ερείπια. Τρεις εργάτες ανασύρθηκαν ζωντανοί, αλλά σε σοβαρή κατάσταση» τονίζει.

Δείτε βίντεο:

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση