Αεροπορική εταιρεία προσφέρει θεματικές πτήσεις με το διασημότερο anime στην ιστορία της Ιαπωνίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 13:56 Αεροπορική εταιρεία προσφέρει θεματικές πτήσεις με το διασημότερο anime στην ιστορία της Ιαπωνίας

Οι πτήσεις, οι οποίες εκτελούνται εντός της Ιαπωνίας, έγιναν σύντομα ένα είδος bucket list για τους θαυμαστές του Demon Slayer.

Το «The Demon Slayer» είναι ίσως μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές manga και τηλεοπτικών anime που έχουν βγει στην Ιαπωνία τον τελευταίο καιρό.

Τον Φεβρουάριο του 2022, η ταινία Demon Slayer εισέπραξε πάνω από 350 εκατομμύρια δολάρια στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ιαπωνίας. Παρά τους περιορισμούς λόγω της COVID-19, έγινε το πιο επιτυχημένο ιαπωνικό anime όλων των εποχών, καθώς ξεπέρασε τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία του Hayao Miyazaki, Spirited Away.

Τον Ιανουάριο του 2022, η ιαπωνική αεροπορική εταιρεία All Nippon Airways (ANA) παρουσίασε τρία τζετ βασισμένα στα θέματα του Demon Slayer. Οι πτήσεις, οι οποίες εκτελούνται για δρομολόγια εντός της Ιαπωνίας, έγιναν σύντομα ένα είδος bucket list για τους θαυμαστές του Demon Slayer.

Πρόσφατα ο χρήστης του Instagram @otakuintokyo μοιράστηκε την εμπειρία του από την επιβίβαση σε δύο αεροσκάφη Demon Slayer, ένα από Τόκιο προς Οκινάουα και το άλλο από Τόκιο προς Χοκάιντο.

Αυτό το βίντεο αποκάλυψε πως στις πτήσεις προσφερόταν θεματικό φαγητό και ποτό, αναμνηστικά δώρα, ακόμη και το προσωπικό πτήσης ήταν ντυμένο με ειδικές στολές. Ο χώρος του σαλονιού ήταν επίσης θεματικός ώστε να προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία στους επιβάτες. Οι άνθρωποι μπορούν να βρουν λεπτομέρειες σχετικά με τις πτήσεις του Demon Slayer στον επίσημο ιστότοπο της ANA.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση