Φρίκη: Άνδρας τεμάχισε την καρδιά και τα σπλάχνα της συζύγου του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 17:26 Φρίκη: Άνδρας τεμάχισε την καρδιά και τα σπλάχνα της συζύγου του

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε στην Βραζιλία, όπου ένας άνδρας, ο Marcelo Nistarda Antoniassi, τεμάχισε την καρδιά της γυναίκας του, Milena Dantas Bereta Nistarda, αφού πρώτα έσπασε την πόρτα του σπιτιού τους με το αυτοκίνητό του όταν εκείνη τον κατήγγειλε ότι την βίασε.

Σύμφωνα με την DailyMail, λέγεται ότι ο δράστης, εκτός από την καρδιά, τεμάχισε και τα σπλάχνα του θύματος. Όταν οι Αρχές έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον Marcelo να κρατάει το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για να αφαιρέσει την καρδιά και τα σπλάχνα της Milena.

Το φρικιαστικό έγκλημα συνέβη στην πόλη Τούπα, 400 μίλια βορειοδυτικά του Σάο Πάολο στη Βραζιλία. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η Milena είχε αναφέρει τον σύζυγό της γύρω στις 9.30 το πρωί της Δευτέρας και δολοφονήθηκε γύρω στη 1:30 μ.μ. την ίδια μέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους ντετέκτιβ ότι ο σύζυγός της την κρατούσε συχνά φυλακισμένη στο σπίτι και την ανάγκαζε να κάνει σεξ παρά τη θέλησή της. Τον κατήγγειλε την ίδια μέρα που ανακάλυψε μια εφαρμογή παρακολούθησης στο τηλέφωνό της.

Η ομολογία της δολοφονίας – Ζήτησε να τον σκοτώσουν

Μετά τη δολοφονία, ο Marcelo ομολόγησε το έγκλημά του και ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον σκοτώσουν. Αρνήθηκε, όμως, να απαντήσει σε ερωτήσεις όταν οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 29 χρόνια και είχε έναν μεγάλο γιο, αν και λέγεται ότι μεγάλωσαν και την κόρη του Μarcelo από άλλη σχέση. Η κακομεταχείριση που υπέστη η Μilena λέγεται ότι αυξήθηκε όταν τα παιδιά έφυγαν από το σπίτι πριν από μερικούς μήνες.

Η αρχηγός της αστυνομίας Milena Davoli Nabas de Melo είπε στα τοπικά ΜΜΕ: «Ο ύποπτος είχε ένα μαχαίρι στο χέρι του όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και τους ζήτησε να τον πυροβολήσουν επειδή είχε σκοτώσει το θύμα του, αλλά διαπραγματεύτηκαν μαζί του για λίγα λεπτά και τον οδήγησαν να παραδοθεί και να πετάξει το μαχαίρι στο έδαφος».

Ένας εκπρόσωπος της περιφερειακής κυβέρνησης ανέφερε σε δήλωσή του για το έγκλημα: «Ένας 49χρονος άνδρας κατηγορείται για φόνο αφού συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας στη γειτονιά Vila Abarca στην Τούπα». «Το θύμα είχε ζητήσει την προστασία της αστυνομίας από τον ύποπτο ώρες νωρίτερα». «Ο άνδρας εισέβαλε στο σπίτι της οικογένειας και μαχαίρωσε τη γυναίκα που πέθανε στο σημείο. Προσπάθησε να διαφύγει αλλά συνελήφθη».

Πηγή: Enikos

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση