Βίντεο: Η συγκινητική στιγμή που αστυνομικό σκυλί εντοπίζει παιδί που χάθηκε στο Μίσιγκαν

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 13:46 Βίντεο: Η συγκινητική στιγμή που αστυνομικό σκυλί εντοπίζει παιδί που χάθηκε στο Μίσιγκαν

Δημοσιεύτηκαν πλάνα από κάμερα σώματος ενός αστυνομικού, ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες για ένα αγνοούμενο τρίχρονο αγόρι από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ. Το βίντεο δείχνει τη στιγμή που ο αστυνομικός σκύλος εντοπίζει το παιδί.

Η αστυνομία απάντησε σε κλήση 911 γύρω στις 4 μ.μ. αφού πληροφορήθηκε ότι ένα μικρό παιδί εξαφανίστηκε από το σπίτι του, σύμφωνα με μια αναφορά περιστατικού από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Van Buren.

Ο Kuno, ένας αστυνομικός σκύλος, και ο βοηθός του, ο αναπληρωτής Eric Calhoun, ανταποκρίθηκαν στη σκηνή 30 λεπτά μετά την τελευταία φορά που είδαν το παιδί. Βρήκαν ένα ίχνος κοντά στο σπίτι και ο Kuno μπόρεσε να ακολουθήσει τα ίχνη του αγοριού.

Το αγοράκι βρέθηκε 50 μέτρα μακριά από το νερό, φορώντας μόνο την πάνα του και ζητούσε τη μητέρα του.

Πηγή: dailymail.co.uk

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση