Κέιτ Μίντλετον: Νέα δημόσια εμφάνιση με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ - «Χαρούμενη, υγιής και χαλαρή»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 12:23 Κέιτ Μίντλετον: Νέα δημόσια εμφάνιση με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ - «Χαρούμενη, υγιής και χαλαρή»

Παρακολούθησαν και τα τρία παιδιά τους, τον 10χρονο Τζορτζ, την 8χρονη Σάρλοτ και τον 5χρονο Λούις, να συμμετέχουν σε αθλήματα

Την ώρα που η βασιλική οικογένεια προσπαθεί να αφήσει πίσω της το «PhotoGate» της Κέιτ Μίντλετον, η πριγκίπισσα της Ουαλίας εθεάθη- το Σαββατοκύριακο- με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να απολαμβάνουν τη βόλτα τους σε κατάστημα γεωργικών ειδών στο Γουίνδσορ.

Sun και Daily Mail επισημαίνουν πως αυτό είναι το αγαπημένο της μαγαζί στο Γουίνδσορ και σύμφωνα με μαρτυρίες, έδειχνε «χαρούμενη, χαλαρή και υγιής», σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που την είδαν έξω από τότε που υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά.

 
farm
Το κατάστημα γεωργικών ειδών Windsor
 

Ενθαρρυντικό σημάδι η κοινή εμφάνιση Κέιτ και Ουίλιαμ

Κέιτ καιΟυίλιαμ εθεάθησαν σε ένα από τα αγαπημένα τους μέρη, περίπου ένα μίλι από το εξοχικό τους σπίτι στην Αδελαΐδα, στο Γουίνδσορ το Σάββατο, αφού παρακολούθησαν τα τρία παιδιά τους, τον 10χρονο Τζορτζ, την 8χρονη Σάρλοτ και τον 5χρονο Λούις, να συμμετέχουν σε αθλήματα.

 
Ένας μάρτυρας που είδε το ζευγάρι είπε στη Sun: «Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα έκπληκτος που τους είδα εκεί. Η Κέιτ ήταν έξω για ψώνια με τον Ουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και καλά. Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά είναι τόσο καλό σημάδι ότι ήταν αρκετά υγιής για να κατέβει στα μαγαζιά».
 
 
Και όπως σημειώνει ο βρετανικός Τύπος, δεν τραβήχτηκαν φωτογραφίες του ζευγαριού, τηρώντας το αίτημά τους για προστασία της ιδιωτικής τους ζωής ενώ η Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει. Πάντως, αυτή η κοινή τους εμφάνιση χαρακτηρίζεται ως ένα ενθαρρυντικό σημάδι ότι κάνει τα πρώτα της βήματα προς την επιστροφή της στην παλιά της καθημερινότητα.

Τι δηλωσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για την Κέιτ

Επίσης, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, πριν την κοινή τους εμφάνιση και τρεις μέρες μετά τον σάλο με την πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ, πραγματοποίησε βασιλική επίσκεψη και με σχόλιό του εγκωμίασε τη σύζυγό του.
 

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε σε εγκαίνια φιλανθρωπικής εγκατάστασης για νέους στο Δυτικό Λονδίνο και ενώ στόλιζε μπισκότα με παιδιά, αυτοσαρκάστηκε σχετικά με την έλλειψη δημιουργικότητας που έχει.

Σε ένα σχόλιό του που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο ο πρίγκιπας της Ουαλίας είπε: «Η γυναίκα μου είναι η καλλιτεχνική φύση. Ακόμη και τα παιδιά μου είναι πιο καλλιτέχνες από εμένα». Σύμφωνα με το Sky News, ο πρίγκιπας Οουίλιαμ έπαιξε επίσης μπιλιάρδο και μπάσκετ με τα παιδιά και τους εφήβους.

«Πόσο χρόνο περνάτε στο τηλέφωνό σας την ημέρα;» ρώτησε τους εφήβους και πρόσθεσε γελώντας: «Μπορούμε όλοι να είμαστε ειλικρινείς σε αυτό». Όταν ένα κορίτσι είπε ότι ξοδεύει 15 ώρες την ημέρα στο τηλέφωνό της, ο Ουίλιαμ απάντησε: «Αυτό είναι πολύ – βάζω στοίχημα ότι νιώθεις καλύτερα όταν έρχεσαι εδώ».

«Και οι ενήλικες είναι ένοχοι γι’ αυτό. Κι εμείς [πρέπει] να είμαστε καλύτεροι με τα τηλέφωνά μας… Ξοδεύουμε αιώνες στα τηλέφωνά μας» είπε.

πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση