Νεκροί δυο από τους δράστες του μακελειού στη Μόσχα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 22:55 Νεκροί δυο από τους δράστες του μακελειού στη Μόσχα

Νεκροί είναι δυο από τους δράστες στο μακελειό στη Μόσχα το απόγευμα της Παρασκευής σύμφωνα με την ρωσική υπηρεσία ειδήσεων του BBC.

Συγκεκριμένα το ρωσικό BBC μεταδίδει πως ο ένας δράστης σκοτώθηκε στον συναυλιακό χώρο που έγινε το μακελειό στη Μόσχα, ενώ ο άλλος στην περιοχή του Μπριάνσκ.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές δυναμεις ασφαλείας, σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο λευκούς χρώματος στο Μπριάνσκ, πάνω απο 200 χλμ νοτιοδυτικά της Μόσχας, και ανέκριναν υπόπτους.

Το BBC αναφέρει πως ο ένας από τους νεκρούς ήταν ένας 30χρονος από το Τατζικιστάν, που ξεπέρασε τη ρωσική περίοδο παραμονής που είναι 90 ημερών το 2018 και είχε διαταχθεί από δικαστήριο να εγκαταλείψει τη χώρα.

Ο άλλος άνδρας είναι 25χρονος και αυτός από το Τατζικιστάν, σύμφωνα πάντα με τα διαβατήριά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση