MasterChef: "Έπεσαν τα τείχη" στην Κύπρο για τον Σταυρή - Υποδοχή ήρωα στο αεροδρόμιο [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 20:03 MasterChef: "Έπεσαν τα τείχη" στην Κύπρο για τον Σταυρή - Υποδοχή ήρωα στο αεροδρόμιο [Βίντεο]

Ο Σταυρής επέστρεψε στην Κύπρο…σαν νικητής του Masterchef.

Υποδοχή... ήρωα ήταν αυτή που επεφύλασσαν οι Κύπριοι στον Σταυρή, τον φιναλίστ του φετινού MasterChef, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Μπορεί να μην κέρδισε το μεγάλο έπαθλο, χάνοντας στον τελικό από τον φίλο του, Σταύρο Βαρθαλίτη, όμως αυτό δεν εμπόδισε φίλους και συγγενείς από το να στήσουν μία ιδιαίτερη υποδοχή.

Όταν έκανε την εμφάνισή του στην πόρτα της εξόδου στο αεροδρόμιο, οι... κόρνες πήραν φωτιά, τα συνθήματα ηχούσαν σε όλο το αεροδρόμιο και ο μάγειρας παρέλαβε ανθοδέσμες συγκινημένος.

"Δεν περίμενα τόσο μεγάλη υποδοχή! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, την Κύπρο, την Ελλάδα και την ομάδα που με πλαισιώνει. Η βάση μου θα είναι στην Κύπρο, οι πόρτες είναι ανοιχτές στην Ελλάδα. Σίγουρα θα πηγαινοερχόμαστε για το καλό το δικό μας και του νησιού", είπε ο Σταυρής στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο φιναλίστ, που έγιναν πολύ καλοί φίλοι κξατά τη διάρκεια του MasterChef, αποφάσισαν να μοιραστούν το ποσό του επάθλου (50.000 ευρώ). Τι δήλωσε για αυτό ο Σταυρής; "Αυτό είναι κάτι προσωπικό, βγήκε προς τα έξω. Θα δούμε, δεν είναι κάτι σίγουρο. Προέχει να περάσουμε καλά τώρα...".

Πηγή: TheToc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση