Πρίγκιπας Τζορτζ: Είναι αστείος, δυναμικός και θρασύς και η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα τον λάτρευε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 12:17 Πρίγκιπας Τζορτζ: Είναι αστείος, δυναμικός και θρασύς και η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα τον λάτρευε

Η νονά του αποκαλύπτει τον πραγματικό χαρακτήρα του.

H νονά του πρίγκιπα Τζορτζ, ή για την ακρίβεια η μία από τους πολλούς νονούς του, η Τζούλια Σάμιουελ, μίλησε για πρώτη φορά για τον χαρακτήρα του μικρού πρίγκιπα.

Ο τρίτος σε σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον παππού και τον πατέρα του, είναι ένα παιδί που από μικρό διαπαιδαγωγείται για να είναι έτοιμος να αναλάβει αυτή τη θέση ευθύνης, όταν έρθει η ώρα. Την ίδια ώρα όμως είναι απλά ένα αυθόρμητο και χαρούμενο παιδί.
Λίγες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει για τον χαρακτήρα του Τζορτζ, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως ένα ντροπαλό αγόρι που δεν παίρνει εύκολα πρωτοβουλίες και οι γονείς του προβληματίζονται για το αν θα τον στείλουν σε οικοτροφείο ή όχι.

prince george

Αυτή τη φορά, μίλησε για αυτόν η νονά του, η οποία τον γνωρίζει πολύ καλά και η οποία φροντίζει να συνεχίσει την παράδοση της Νταϊάνας όσον αφορά στα δώρα που έκανε.

Είπε για τον μικρό πρίγκιπα:

"Είναι καταπληκτικός. Είναι αστείος, δυναμικός και θρασύς και η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα τον αγαπούσε τόσο πολύ".

Η μία από τους επτά νονούς του Τζορτζ, επιλέχθηκε λόγω τη φιλίας που την έδενε με τη Νταϊάνα. Ήταν καλή φίλη της και γιαυτό γνωρίζει καλά πώς θα ήταν η γιαγιά του με τον Τζορτζ αν ζούσε. Και ομολόγησε ότι του κάνει δώρα όπως θα του έκανε η Νταϊάνα αν ζούσε.

"Κάνω δώρα παιχνίδια στον Τζορτζ, σαν εκείνα που έκανε η Νταϊάνα σε εμάς. Μας έδινε τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έκαναν πραγματικά πολύ θόρυβο ή χρειάζονταν πολύ χρόνο για να συναρμολογηθούν.

Σχεδόν καμπουριάζω από το μέγεθος και το βάρος του δώρου και ο Τζορτζ, πρέπει να περάσει ολόκληρες ημέρες, συναρμολογώντας το. Και μετά πρέπει να βάλει όλα τα μηχανικά μέρη στη θέση τους για να λειτουργήσει και να κάνει αυτό τον ενοχλητικό θόρυβο με φώτα που αναβοσβήνουν και όλα αυτά. Αυτό με κάνει να γελάω και κάνει και τον Τζορτζ να γελάει".

PRINCE GEORGE

Η Σάμουελ μίλησε ακόμα για τις αγαπημένες της αναμνήσεις από τη Νταιάνα, λέγοντας ότι "Είχε ένα απολύτως φανταστικό γέλιο. Ήταν ένα είδος νευρικού γέλιου και ήταν αναιδές και γέμιζε το δωμάτιο Και επίσης είχε μια φανταστική αγκαλιά".

PRINCESS DIANA

 

 

 

PRINCE GEORGE

 

PRINCE GEORGE

Πηγή: TheToc.gr

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση