Μελάνια Τραμπ - Τζιλ Μπάιντεν: Μαυροφορεμένη η πρώτη, στο γαλάζιο της πίστης η δεύτερη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 10:41 Μελάνια Τραμπ - Τζιλ Μπάιντεν: Μαυροφορεμένη η πρώτη, στο γαλάζιο της πίστης η δεύτερη

Μια Πρώτη Κυρία έφυγε, μια άλλη ήρθε - Στο μικροσκόπιο οι στιλιστικές τους επιλογές στην αλλαγή σκυτάλης.

Μία νέα σελίδα κι επίσημα άλλαξε η Αμερική με την ορκωμοσία του 46ου προέδρου, Τζο Μπάιντεν. Μια ορκωμοσία, που όπως όλοι επισημαίνουν, είχε ισχυρισμούς συμβολισμούς. Και όσο περίεργο και αν ακούγεται, τους δικούς της συμβολισμούς είχε και η άτυπη αλλαγή σκυτάλης των δύο Πρώτων Κυριών.

Η Μελάνια Τραμπ με τον σύζυγό της Ντόναλντ αποχώρησαν από το Λευκό Οίκο, λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία Μπάιντεν, σπάζοντας για πρώτη φορά το πρωτόκολλο παράδοσης. Αλλά, όπως επισημαίνουν και τα ξένα δημοσιεύματα, η Μελάνια φρόντισε ακόμη και κατά την αποχώρησή της από το Λευκό Οίκο να τραβήξει την προσοχή με τη στιλιστική της επιλογή.

Ντυμένη στα μαύρα από την κορυφή μέχρι τα νύχια και χωρίς να φορά μάσκα, το πρώην μοντέλο από τη Σλοβακία αποχαιρέτισε τη θέση της Πρώτης Κυρίας. Βέβαια, γι’ ακόμη μια φορά το ντύσιμό της – εκτός από σικ ήταν και ιδιαίτερα ακριβό – αφού επέλεξε μία μαύρη ζακέτα Chanel, αξίας (όπως διαβάζουμε) 5.600 δολαρίων, ενώ κρατούσε μία μαύρη συλλεκτική τσάντα Hermes Birkin, η αξία της οποίας ξεπερνά τα 70.000 δολάρια.

Η νέα Πρώτη Κυρία της Αμερικής, από την άλλη, έλαμψε με τη φωτεινή της στιλιστική επιλογή, η οποία είχε το δικό της συμβολισμό. Η Τζιλ Μπάιντεν στην ορκωμοσία του συζύγου της φόρεσε ένα φωτεινό γαλάζιο σύνολο του αμερικανικού οίκου Markarian, συνολικής αξίας περίπου 6 χιλιάδων δολαρίων.

Το clutch που κρατούσε αξίας 1.450 δολαρίων, είναι δημιουργία της Tyler Ellis, μιας νεαρής σχεδιάστριας αξεσουάρ με έδρα το Λος Άντζελες. Όσο για τη γαλάζια μάσκα που φορούσε η Τζιλ Μπάιντεν σχεδιάστηκε ειδικά για εκείνη από την ιδιοκτήτρια του οίκου Markarian, Αλεξάνδρα Ο’ Νιλ.

Μάλιστα, όπως τόνισε εκπρόσωπος του οίκου Markarian, η επιλογή του γαλάζιου από τη Μπάιντεν δεν ήταν τυχαία καθώς η συγκεκριμένη απόχρωση συμβολίζει «την πίστη, την εμπιστοσύνη και την σταθερότητα».

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση