Τα πριγκιπόπουλα με τα σορτσάκια: Γιατί οι μικροί πρίγκιπες απαγορεύεται να φορούν παντελόνι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Απριλίου 2021 09:53 Τα πριγκιπόπουλα με τα σορτσάκια: Γιατί οι μικροί πρίγκιπες απαγορεύεται να φορούν παντελόνι

O αριστοκρατικός κανόνας τον οποίο ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια το παλάτι και αφορά τους μικρούς πρίγκιπες της οικογένειας.

Χθες, είδαμε τον πρίγκιπα Λούις να ποζάρει όλο χαμόγελα πάνω στο κόκκινο ποδήλατό του στον φακό της μητέρας του Κέιτ Μίντλετον, φορώντας το πουλόβερ και το σορτσάκι του με αφορμή τα τρίτα γενέθλιά του, κάτι που μας θύμισε έναν κανόνα που ισχύει για τους μικρούς πρίγκιπες.

Τα πριγκιπόπουλα με τα σορτσάκια: Γιατί οι μικροί πρίγκιπες απαγορεύεται να φορούν παντελόνι

Ο μικρός πρίγκιπας, γεννήθηκε στις 23 Απριλίου του 2018, και είναι το τρίτο παιδί του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, μετά τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Πριν από λίγες μέρες ξεκίνησε σχολείο, στο Willcocks Nursery School στο Κένσινγκτον και η μητέρα του τον φωτογράφησε την πρώτη μέρα στο σχολείο. Προφανώς ο μικρός ήταν πολύ ενθουσιασμένος.

Κοιτάζοντας την κάμερα, ο Λούις δείχνει έτοιμος να γνωρίσει τους συμμαθητές του.

prince louis
Το dress code των πριγκιπόπουλων

Στη φωτογραφία είδαμε τον πρίγκιπα Λούις να φοράει καρό πουκάμισο, πουλόβερ και σορτσάκι (αφού ακόμα δεν επιτρέπεται να φορέσει παντελόνι λόγω των κανόνων που ισχύουν στο παλάτι) και αθλητικά παπούτσια.

Το σορτσάκι είναι κάτι που επιβάλλεται στα νεαρά αγόρια της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, αφού πρόκειται για έναν αριστοκρατικό κανόνα τον οποίο ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια το παλάτι. Αυτός ο κανόνας υπαγορεύει ότι τα αρσενικά παιδιά θα πρέπει να φορούν σορτς μέχρι να γίνουν οκτώ ετών περίπου.

prince george

Πρόκειται για μια μακροχρόνια παράδοση που η βασιλική οικογένεια ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια.

Τον συγκεκριμένο κανόνα τον έχουν ακολουθήσει όλα τα αγόρια της οικογένειας: Από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι μέχρι τον Πρίγκιπα Τζορτζ, τον οποίο έχουμε δει να εμφανίζεται με παλτό και σορτσάκι τα Χριστούγεννα του 2016, σε ηλικία τριών ετών.

PRINCE GEORGE

Ο πρίγκιπας Τζορτζ στην εκκλησία την ημέρα των Χριστουγέννων του 2016.

 

PRINCE GEORGE

Ο πρίγκιπας Τζορτζ στον Καναδά με τους γονείς του το 2016

Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ χαλαρώνουν την παράδοση

Ωστόσο, πριν από λίγους μήνες ο πρίγκιπας Λούις φάνηκε πολύ χαλαρός και άνετος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της οικογένειας στο θεάτρο, φορώντας παντελόνι.

royal family

Τότε, ο Τζόρτζ, η Σάρλοτ και ο βενιαμίν Λούις, έφθασαν συνοδευόμενοι από τους γονείς τους στο θέατρο και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί. Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί τους υποδέχτηκε σαν σταρ και αυτό τους άρεσε πολύ, ειδικά της Σάρλοτ.

royal family

Αυτό το κρύο χειμωνιάτικο απόγευμα, ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον δεν υποχρεώθηκε να φορέσει το σορτσάκι του, όπως θα είχε κάνει ο αδελφός του, αλλά το ζεστό παντελόνι του και το μπουφάν του αδελφού του.

prince louis

Να θυμίσουμε ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ έκανε τη μετάβαση από το σορτς στο μακρύ παντελόνι όταν συμμετείχε στον γάμο του θείου του Πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ το 2018. Μέχρι τότε δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ δημοσίως με παντελόνι.

PRINCE GEORGE

Αλλά ο μικρότερος αδερφός του Τζορτζ προηγείται σχεδόν δύο ολόκληρα χρόνια, καθώς του έχει ήδη επιτραπεί να... αγνοήσει τον κανόνα των σορτς.

Κάτι που έκανε και στην χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας.

ROYALS

Αυτή είναι ακόμα μια απόδειξη ότι σταδιακά η βασιλική οικογένεια χαλαρώνει τους χωρίς νόημα αυστηρούς κανόνες της, και υιοθετεί ένα πιο σύγχρονο προφίλ.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση