Τομ Χίντλεστον: Συναρπαστικές αλήθειες για τον ηθοποιό που υποδύεται τον Λόκι, στο Θορ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 11:57 Τομ Χίντλεστον: Συναρπαστικές αλήθειες για τον ηθοποιό που υποδύεται τον Λόκι, στο Θορ

Για ποιο ρόλο προοριζόταν αρχικά στην ταινία και οι απίστευτες ικανότητες μίμησης ακόμη και ενός βελοσιράπτορα.

Ο Βρετανός ηθοποιός Τομ Χίντλεστον είναι πιο γνωστός για την μακρόχρονη παρουσία του στις ταινίες της Marvel, ως Λόκι, ο αδερφός του Θορ και «Θεός της Εξαπάτησης». Μάλιστα, ο ήρωας που ερμηνεύει είναι τόσο δημοφιλής που ακόμη και μια σειρά spin-off, ονόματι «Loki», μόλις έφτασε στη Disney+.

Όσο απολαυστική, λοιπόν, είναι η ερμηνεία του Χίντλεστον ως Λόκι, υπάρχουν περισσότερα γι’ αυτόν από τις ερμηνείες του. Δείτε παρακάτω ορισμένα γεγονότα για τη ζωή και την καριέρα του ηθοποιού άγνωστα για το ευρύ κοινό.

Αρχικά ο Τομ Χίντλεστον πέρασε οντισιόν για το ρόλο του Θορ και όχι εκείνον του Λόκι

Ενώ ο Θορ ήταν ένα τεράστιο διάλειμμα για τον Χίντλεστον, καθώς προηγουμένως πρωταγωνιστούσε κυρίως σε θεατρικές παραγωγές, ο ηθοποιός είχε στην πραγματικότητα βλέψεις να παίξει τον «Βασιλιά των Κεραυνών» στην ταινία. Έκανε ακόμη και δοκιμαστικό με μια μακρά, ξανθιά περούκα, αλλά και την αντίστοιχη σωματική διάπλαση του Θορ. Στην πραγματικότητα, μάλιστα, ο Θορ ήταν η μόνη ακρόαση που έκανε για την ταινία πριν πρωταγωνιστήσει ως Λόκι, έναν ρόλο που ο παραγωγός της ταινίας Branagh θεώρησε ότι θα ταιριάζει καλύτερα με την αίσθηση του χιούμορ του Hiddleston.

Είναι εκπληκτικός μίμος

Όπως και άλλοι ηθοποιοί, ο Χίντλεστον μπορεί να μιμηθεί άλλα πρόσωπα με παράξενη ακρίβεια. Μεταξύ των εντυπώσεων που έκανε στο κοινό σε διάφορες τηλεοπτικές ή ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις το πόσο τέλεια μιμείται τους Όουεν Ουίλσον, Κρις Έβανς και Άλαν Ρίκμαν, το άλογο από την ταινία War Horse του 2011, αλλά και τον ήχον ενός βελοσιράποτρα!

Είναι πρεσβευτής της UNICEF

Εδώ και αρκετά χρόνια, ο Χίντλεστον εκπροσωπεί τη UNICEF UK ως πρεσβευτής, ευαισθητοποιώντας την ανθρωπιστική κρίση στη Γουινέα και το Νότιο Σουδάν, πραγματοποιώντας ακόμη και ταξίδια στη Γουινέα το 2013 και στο Νότιο Σουδάν το 2016 και το 2017. «Παντού υπάρχει ανισότητα, παντού υπάρχει διαχωρισμός και ανησυχώ γι ‘αυτό», δήλωσε ο ηθοποιός στο περιοδικό Interview το 2016.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση