Φλάβιο Μπριατόρε: Στα ελληνικά νησιά ο mr Benetton - Με πολυτελές σκάφος και 50 χρόνια νεότερη σύντροφο [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 22:53 Φλάβιο Μπριατόρε: Στα ελληνικά νησιά ο mr Benetton - Με πολυτελές σκάφος και 50 χρόνια νεότερη σύντροφο [Βίντεο]

Ο 71χρονος δισεκατομμυριούχος Φλάβιο Μπριατόρε επισκέφθηκε το νησί των ανέμων μαζί με τον γιο του και τη νεαρή σύντροφό του, Μπενεντέτα Μπόσι

Τη Μύκονο, αλλά και άλλα ελληνικά νησιά, επισκέπτεται αυτές τις μέρες ο Ιταλός επιχειρηματίας Φλάβιο Μπριατόρε ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά με το πολυτελές του σκάφος μήκους 63 μέτρων.

Το θηριώδες εξωτερικά σκάφος με τα 4 καταστρώματα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 12 άτομα στις 6 τεράστιες καμπίνες που διαθέτει, ενώ σε αυτό εργάζεται πλήρωμα 21 ατόμων.

Οι επισκέπτες του μπορούν να κάνουν σπα, να περιποιηθούν τα μαλλιά τους, καθώς μεταξύ των χώρων περιλαμβάνεται και κομμωτήριο, αλλά και να παρακολουθήσουν ταινία σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα κινηματογράφου.

Ο 71χρονος δισεκατομμυριούχος επισκέφθηκε το νησί των ανέμων μαζί με τον γιο του Νέιθαν Φάλκο Μπριατόρε, που ο επιχειρηματίας έχει αποκτήσει με το εντυπωσιακό μοντέλο Ελιζαμπέτα Γκρεγκοράτσι, η οποία με κάθε της εμφάνιση εντυπωσιάζει όπως και το 2016 όταν είχαν έρθει μαζί στο ελληνικό νησί.

Είχε προηγηθεί ο έρωτάς του με τη Ναόμι Κάμπελ, ενώ η τελευταία σύντροφος του Μπριατόρε είναι μόλις 50 χρόνια μικρότερή του και ακούσει στο όνομα Μπενεντέτα Μπόσι.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που ευθύνεται για την εκτόξευση της United colors of Benetton στην Αμερική τη δεκαετία του ’90, ενώ ο Ιταλός επιχειρηματίας είναι ευρέως γνωστός και για τη μακρά θητεία του στην F1 και για την αγορά ποδοσφαιρικής ομάδας της Αγγλίας, της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς.

 

 

Και ο... mr Starbucks στη Μύκονο

Στη Μύκονο βρίσκεται και ο 68χρονος Αμερικανός Howard Schultz, πρώην διευθυντής της αλυσίδας Starbucks. Ξόδεψε 100 εκατομμύρια ευρώ για να ταξιδεύει στα ελληνικά και όχι μόνο νησιά ανενόχλητος στο πλωτό του παλάτι.

Το εντυπωσιακό 77 μέτρων σκάφος ναυπηγήθηκε το 2019 και έναν χρόνο αργότερα απέσπασε τρία βραβεία και βρίσκεται ανοιχτά της Μυκόνου.

Η θαλαμηγός με όνομα "PI" μπορεί να φιλοξενήσει 12 επισκέπτες στις έξι καμπίνες του, και 18 μέλη πλήρωμα. Διαθέτει μεταξύ άλλων, πισίνα, beach club και ελικοδρόμιο.

Ο κάτοχος όμως του συγκεκριμένου γιοτ μεγάλωσε σε μια πολύ φτωχή οικογένεια στο Μπρούκλιν και ίσως δε φανταζόταν ποτέ ότι θα ταξίδευε με τόση πολυτέλεια.

Ανέλαβε τη μεγάλη εταιρεία καφέ έναν χρόνο αφότου είχε δοκιμάσει τον καφέ του ενός και μοναδικού καταστήματος που υπήρχε στο Σιάτλ το 1981. Το όραμά του ήταν να μεταφέρει την παράδοση των ιταλικών καφέ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αποχώρησε καθώς δε συμφωνούσε με τους ιδιοκτήτες, όμως μερικά χρόνια αργότερα την αγόρασε καταφέρνοντας να φτάσει τα καταστήματα σε 18.000 σε όλο τον κόσμο και τον εαυτό του έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.

πηγή:thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση