Ριάνα: Η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 21:31 Ριάνα: Η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος

Τον τίτλο της νεαρότερης αυτοδημιούργητης δισεκατομμυριούχου κατέχει πλέον η Ριάνα αφού ο τραπεζικός της λογαριασμός διαθέτει σχεδόν 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το Forbes. Η τραγουδίστρια εκτός από μια πετυχημένη πορεία στο μουσικό στερέωμα διαγράφει και λαμπρή πορεία ως επιχειρηματίας καθώς δραστηριοποιείται στο χώρο των καλλυντικών, με την εταιρεία της οποίας είναι συνιδιοκτήτρια, να της φέρνει πολλά έσοδα.

Η Ριάνα όμως, εκτός από τον τίτλο που της χάρισε το Forbes, είναι και η πρώτη δισεκατομμυριούχος με καταγωγή από τα Μπαρμπέιντος, αλλά και η πρώτη γυναίκα κάτω των 40 ετών, η οποία βρέθηκε στη λίστα με τις Αμερικανίδες γυναίκες δισεκατομμυριούχους, χάρη στη σειρά καλλυντικών της και στο 30% που διατηρεί στη σειρά της με εσώρουχα.

Όπως φαίνεται, η πορεία της Rihanna είναι συνεχώς ανοδική γεγονός που αυξάνει και τον αριθμό του τραπεζικού της λογαριασμού.

Υπενθυμίζεται, ότι, η σταρ της RnB μουσικής ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό ότι θα κυκλοφορήσει νέα μουσική, μετά από τον ερχομό του πρώτου της παιδιού με τον A$AP Rocky.

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση