O Τσιτσιπάς γλέντησε στο Μόντε Κάρλο υπό του ήχους του Κωνσταντίνου Αργυρού - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 12:25 O Τσιτσιπάς γλέντησε στο Μόντε Κάρλο υπό του ήχους του Κωνσταντίνου Αργυρού - Δείτε βίντεο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διασκέδασε πριν από το ταξίδι του στη Στοκχόλμη και ανέβασε βίντεο όπου στο μαγαζί παίζει Κωνσταντίνος Αργυρός

Σε λίγες ημέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζεται στη Στοκχόλμη στο τουρνουά όπου το 2018 κέρδισε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του αλλά πριν ταξιδέψει για τη Σουηδία το γλέντησε στο Μονακό. 

Ο Έλληνας τενίστας που έχει ως έδρα το Μόντε Κάρλο έφαγε μαζί με φίλους σε εστιατόριο της περιοχής ακούγωντας Κωνσταντίνο Αργυρό. 

 

 

Ο Στέφανος και ο Κωνσταντίνος είναι φίλοι εδώ και χρόνια και όποτε είναι στην Ελλάδα ο Τσιτσιπάς θα συναντήσει τον τραγουδιστή για να τα πουν.

Πηγή: ProtoThema

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση