Σεργουλόπουλος σε Τσιάρτα: Θα μιλήσω για το παιδί μου όπου σταθώ κι όπου βρεθώ γιατί το αγαπάω και έχω το δικαίωμα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 15:50 Σεργουλόπουλος σε Τσιάρτα: Θα μιλήσω για το παιδί μου όπου σταθώ κι όπου βρεθώ γιατί το αγαπάω και έχω το δικαίωμα

«Οι απόψεις αυτές είναι ρατσιστικές και καταδικάζονται από τον νόμο».

Μήνυμα στον Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος καταδικάστηκε σε δέκα μήνες φυλάκισης και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ για τρανσοφοβική ανάρτηση που είχε κάνει στα social media το 2017, έστειλε μέσα από την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Έχω πάρα πολύ καλά νέα» είπε αρχικά ο παρουσιαστής γνωστοποιώντας την είδηση της καταδίκης του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και ξεκίνησε να διαβάζει την ανάρτηση που είχε κάνει ο Βασίλης Τσιάρτας. Όταν διάβασε τη φράση «Με ξεπερνάει ότι θέλουν να έχουν παιδιά και να το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν», ο Φώτης Σεργουλόπουλος διέκοψε και είπε κοιτώντας την κάμερα: «Θέλω να πω στον κ. Τσιάρτα ότι βγαίνω δημοσίως και λέω για το παιδί μου και είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος, όπου θα μιλήσω για το παιδί μου όπου σταθώ κι όπου βρεθώ γιατί το αγαπάω και έχω το δικαίωμα αυτό και αν μου την πει μπορώ κι εγώ να καταφύγω στη Δικαιοσύνη».

«Οι απόψεις αυτές είναι ρατσιστικές και καταδικάζονται από τον νόμο» τόνισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση