Μίνα Αδαμάκη: Η ερμηνεία της στις Τρεις Χάριτες που άφησε εποχή – «Με σταματούσαν στον δρόμο και με φώναζαν Ειρήνη»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 18:21 Μίνα Αδαμάκη: Η ερμηνεία της στις Τρεις Χάριτες που άφησε εποχή – «Με σταματούσαν στον δρόμο και με φώναζαν Ειρήνη»

Έπεσε η αυλαία για τη Μίνα Αδαμάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε σε ηλικία 78 ετών, αλλά, αφήνει πίσω της ερμηνείες με κορυφαία αυτή στη σειρά του MEGA «Τρεις Χάριτες» που διασκέδασαν και θα μας διασκεδάζουν για πολλά χρόνια ακόμα.

Ο πλέον εμβληματικός ο ρόλος που ερμήνευσε η Μίνα Αδαμάκη είναι αυτός της Ειρήνης στις «Τρεις Χάριτες» για το MEGA, δίπλα στη Νένα Μεντή και την Άννα Παναγιωτοπούλου. Η Ειρήνη Χαρίτου, η πιο «αθώα» και «λογική» αδελφή από τις «Τρεις Χάριτες», ήταν ένα πρόσωπο που συνδέθηκε με εκατομμύρια τηλεθεατές και οι ατάκες έγιναν αστικοί μύθοι.

Η ίδια η Μίνα Αδαμάκη έλεγε, μάλιστα, ότι για σειρά ετών τη σταματούσαν στον δρόμο και τη φώναζαν «Ειρήνη».

Με τον θάνατό της χάνεται μία αθώα εποχή της ελληνικής τηλεόρασης.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση