Κωστής Μαραβέγιας: Η Τόνια Σωτηροπούλου έκανε την πρώτη κίνηση στη σχέση μας - Η γνωριμία στο θέατρο και το sms

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 16:05 Κωστής Μαραβέγιας: Η Τόνια Σωτηροπούλου έκανε την πρώτη κίνηση στη σχέση μας - Η γνωριμία στο θέατρο και το sms

Η κίνηση της Τόνιας Σωτηροπούλου που έδειξε ότι ενδιαφέρεται και έτσι ξεκίνησε η σχέση τους.

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο υπό άκρα μυστικότητα στην Ύδρα τον Οκτώβριο του 2021 μετά από 4 χρόνια σχέσης.

Σε νέα αποκαλυπτική συνέντευξή του, ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε στην εκπομπή "Ελένη" και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε το διάστημα που είχε φοβίες και δεν έμπαινε σε αεροπλάνο αλλά και για την γνωριμία του με την σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου.

"Εννοείται πως "μαυρίζω" και εγώ. Πολλές φορές με μουσική το ξεπερνάω. Δεν έμπαινα στα αεροπλάνα για έξι χρόνια, το ξεπέρασα μέσω της μουσικής" ανέφερε αρχικά ο Κωστής Μαραβέγιας.

"Με την Τόνια γνωριστήκαμε στην πρεμιέρα μιας ταινίας που έπαιζε εκείνη. Την ήξερα σαν ηθοποιό και εκεί τη γνώρισα από κοντά. Μεσολάβησε ένα διάστημα και μου έστειλε μήνυμα. Βγήκαμε για ποτό" αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Και πρόσθεσε: "Η Τόνια μού δίνει την ελευθερία να κάνω αυτό που αγαπώ χωρίς ωράριο και υποχρεώσεις. Μπορεί να λείπω μία ολόκληρη μέρα από το σπίτι.".

"Δε μου λείπει τίποτα από την "προ Τόνια” εποχή. Η ζωή μου είναι πολύ καλύτερη από παλιά" εξομολογήθηκε τέλος ο Κωστής Μαραβέγιας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση