Δάντης: Εχουμε 33 χρόνια διαφορά με την Ασημίνα - Στην αρχή τρόμαξα που ένιωθα έλξη για ένα νεαρότερο άτομο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 10:55 Δάντης: Εχουμε 33 χρόνια διαφορά με την Ασημίνα - Στην αρχή τρόμαξα που ένιωθα έλξη για ένα νεαρότερο άτομο

Ο Χρήστος Δάντης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Έλεος!» της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψηνάκη.

Ειδικότερα, ο γνωστός καλλιτέχνης σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, ανέφερε μεταξύ άλλων και την διαφορά ηλικίας που έχει με την σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο Χρήστος Δάντης ανέφερε χαρακτηριστικά για την σύντροφό του στην εκπομπή του MEGA: «Είναι πάρα πολύ ώριμη για την ηλικία της. Είναι μόνο 23 ετών και είναι σαν να μιλάς με μια 45αρα. Εγώ είμαι 56 χρονών κοντεύω σε λίγο καιρό τα 57. Εχουμε διαφορά 33 χρόνια. Νιώθω έφηβος έτσι και αλλιώς, είμαι από τους ανθρώπους που πέφτουν και χτυπάνε και σηκώνονται αυτόματα. Είμαι πολύ ανοικτός άνθρωπος. Στην αρχή αυτό το πράγμα με τρόμαξε και μένα, που ένιωθα έλξη για ένα νεαρότερο άτομο, αλλά αυτό το πράγμα δεν το ελέγχεις. Σου έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις»

Βίντεο: Ο Χρήστος Δάντης σχολιάζει τη διαφορά ηλικίας με την Ασημίνα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση