Ο Τζέρεμι Ρένερ περιγράφει το ατύχημα με το εκχιονιστικό: «Ήταν δικό μου λάθος και πλήρωσα για αυτό»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 15:15 Ο Τζέρεμι Ρένερ περιγράφει το ατύχημα με το εκχιονιστικό: «Ήταν δικό μου λάθος και πλήρωσα για αυτό»

Ένα νέο animation περιγράφει λεπτομερώς τη στιγμή που ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ καταπλακώθηκε από το εκχιονιστικό του κοντά στο σπίτι του στη λίμνη Tahoe την Πρωτοχρονιά.

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά το σχεδόν μοιραίο περιστατικό, ο Ρένερ θυμήθηκε την τρομακτική δοκιμασία και πώς νοσηλεύτηκε με 30 σπασμένα οστά. Η προσομοίωση, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο ABC News με την Diane Sawyer , δείχνει τον Ρένερ να χειρίζεται τη “χιονόγατα” Pistenbully του 1988, καθώς ο ανιψιός του, Alex Fries, αγκιστρώνει μια αλυσίδα από το εκχιονιστικό σε ένα Ford Raptor, το οποίο προσπαθούσαν να μετακινήσουν στον χιονισμένο δρόμο.

«Οδήγησα μέχρι το εκχιονιστικό με το φορτηγάκι πίσω του για να τελειώσω τα τελευταία 20-30 μέτρα του δρόμου ώστε να το φτάσω στην πλακόστρωτη περιοχή», είπε ο Ρένερ στην Σόγιερ για την αποστολή του να καθαρίσει όλο το χιόνι από το δρόμο που οδηγεί στο σπίτι.

Μόλις πάρκαρε στο δρόμο, ο Φρις απαγκίστρωσε το φορτηγό από το εκχιονιστικό, καθώς ο Ρένερ άρχισε να γυρίζει στον παγωμένο δρόμο. «Το γύρισα, σωστά», επιβεβαίωσε ο Ρένερ. «Το εκχιονιστικό συνέχισε να γλιστράει στον παγωμένο δρόμο γιατί βρισκόμαστε στην πλακόστρωτη περιοχή, αλλά είναι όλο το σημείο με πάγο και συνέχισε να γλιστράει».

Ανησυχώντας ότι ο ανιψιός του ήταν πολύ κοντά στο άροτρο, ο Ρένερ κοίταξε έξω από την καμπίνα, κρατώντας το ένα του πόδι μέσα, ενώ το άλλο του πόδι, το έβαλε στις βρεγμένες ατσάλινες τροχιές του εκχιονιστικού και ξεχνώντας να βάλει το χειρόφρενο.

«Στέκομαι σε αυτό», λέει ο Ρένερ δείχνοντας τα ίχνη του εκχιονιστικού, «Ήθελα να δω πού είναι ο ανιψιός μου».

«Δεν πρέπει να βρίσκεστε εκτός του οχήματος όταν είναι σε λειτουργία. Είναι σαν να οδηγείς ένα αυτοκίνητο με το πόδι σου έξω από το αυτοκίνητο», λέει ο σταρ των «Avengers». «Είναι αυτό που είναι και είναι λάθος μου και το πλήρωσα».

Δεν μετανιώνω

Συγκινημένος ο ηθοποιός περιέγραψε πως όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο, έκανε χειρονομία στην οικογένειά του, για να πει ότι λυπάται.

«Ένιωσα άσχημα που οι ενέργειές μου προκάλεσαν τόσο πόνο», είπε και πρόσθεσε ότι το να ακούει τις απόψεις της οικογένειάς του και τις αναμνήσεις του ατυχήματος είναι «τρομακτικό».

«Αυτή είναι πραγματική αγάπη. Είναι βάσανο, αλλά αυτό είναι αγάπη».

Είπε ότι δεν μετάνιωσε και «θα το έκανε ξανά» και αρνείται να «στοιχειωθεί από αυτή τη μνήμη με οποιονδήποτε τρόπο».

«Αρνούμαι να έχω αυτό το τραύμα και να είναι μια αρνητική εμπειρία. Αυτός είναι ένας άνθρωπος για τον οποίο είμαι περήφανος , δεν θα άφηνα να συμβεί στον ανιψιό μου κάτι αντίστοιχο».

Πηγή: ABC News

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση