Ο Μπεν Άφλεκ «λιώνει» για την Τζένιφερ Λόπεζ: Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 22:01 Ο Μπεν Άφλεκ «λιώνει» για την Τζένιφερ Λόπεζ: Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο

Και τρώει κι ό,τι θέλει… Το αποκάλυψε ο Μπεν Άφλεκ στην Ντρου Μπάριμορ, όταν εκείνη τον ρώτησε για τη Τζένιφερ Λόπεζ.

Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ ζουν έναν μεγάλο έρωτα και ο ηθοποιός δεν διστάζει να «διαφημίζει» τον έρωτά του για τη σύζυγό του. Όπως έκανε και όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ντρου Μπάριμορ.

«Άσε με να σου πω κάτι που θα σε στενοχωρήσει. Η Τζένιφερ απλά τρώει ό,τι θέλει. Τρώει πίτσα, μπισκότα, παγωτό. Τα πάντα.

Γυμνάζεται, όμως κι εγώ γυμνάζομαι. Αλλά δεν μοιάζω μαγικά λες και είμαι 20 χρόνων, καταλαβαίνεις τι λέω; Με το τέλειο δέρμα και όλα», είπε ο Μπεν Άφλεκ και συνέχισε με… έρωτα.

«Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο και φαίνεται καταπληκτική».

Στην ερώτηση της Ντρου Μπάριμορ αν η Τζένιφερ Λόπεζ θα άλλαζε κάτι πάνω του, ο Μπεν Άφλεκ ήταν… ειλικρινής: είναι πολυλογάς.

«Έχω την τάση να μιλάω πολύ. Δεν μου το έχει πει αλλά νομίζω αυτό θα ήταν», είπε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση