Super Κική για φοροδιαφυγή influencer: «Οι μόνοι πασίγνωστοι είναι η Τούνη, ο Κοψιάλης κι εγώ»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 14:37 Super Κική για φοροδιαφυγή influencer: «Οι μόνοι πασίγνωστοι είναι η Τούνη, ο Κοψιάλης κι εγώ»

«Μπορεί να έχουν πιάσει μια χριστιανή με 20.000 followers»

H Super Κική μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και επιχείρησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τη «γνωστή influencer» που φοροδιαφεύγει.

Συγκεκριμένα, η Super Κική κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για την influencer που η ΑΑΔΕ ανέφερε πως κατέχει σημαντικό ποσοστό σε επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου, μέσω της οποίας διαφημίζει ρούχα και αξεσουάρ στα social media και τα πουλάει διαδικτυακά. Το συνολικό ύψος των φόρων και του προστίμου για τις δυο ελεγχόμενες χρήσεις που επιβλήθηκαν από την ΑΑΔΕ στην Influencer έφτασε στα 270.000 ευρώ.

Η Super Κική απάντησε στην εκπομπή λέγοντας πως «πρώτα απ' όλα είστε υπερβολικοί. Πασίγνωστη influencer δεν υπάρχει, θα το ξέραμε. Τρεις είμαστε όλοι κι όλοι οι influencers στην Ελλάδα. Αν δεν είναι η Τούνη, ο Κοψιάλης και εγώ δεν είναι κανείς».

Και συνέχισε, τονίζοντας πως «μπορεί να έχουν πιάσει μια χριστιανή με 20.000 followers που είχε πάει το 1900 στο GNTM  και να λένε πασίγνωστη, αυτό πιστεύω ότι έχει γίνει. Αν ήταν όντως πασίγνωστη, θα ξέραμε».

Η Κατερίνα Καινούργιου, στην εκπομπή της οποίας έγιναν οι συγκεκριμένες δηλώσεις,  επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της Super Κικής λέγοντας πως «το συγκεκριμένο πρόσωπο (σ.σ. την influencer) περισσότερο την ξέρουμε από τα ρούχα, παρά από τηλεοπτικές εμφανίσεις«, ενώ έδωσε συστάσεις πως «αν δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες, μην φωτογραφίζουμε ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση και εμπλοκή».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση