Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στη Μύκονο: Φωτογραφίες από το πάρτι, τα δρακόντεια μέτρα και το μενού που απόλαυσε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 15:35 Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στη Μύκονο: Φωτογραφίες από το πάρτι, τα δρακόντεια μέτρα και το μενού που απόλαυσε

Στη Μύκονο για λιγότερο από 24ωρες βρέθηκε ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων χωρίς την Αμάλ Αλαμουντίν και τα δίδυμα παιδιά τους.

Ο λόγος που ο Τζορτζ Κλούνεϊ βρέθηκε στη Μύκονο ήταν το λαμπερό πάρτι πασίγνωστης εταιρίας ωρολογοποιΐας.

Δες παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE από το event:

Το Πρωινό και ο δημοσιογράφος, Θάνος Βάγιος εξασφάλισε το πιάτο του Τζορτζ Κλούνεϊ από το γεύμα που δόθηκε χθες το βράδυ, παρουσία 120 προσκεκλημένων, στην παραλία Λια της Μυκόνου.

Αυτό είναι το μενού που απόλαυσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στη Μύκονο

-Καλοκαιρινή Σαλάτα Από τον αγρό στο τραπέζι. Άγριες φράουλες, ντοματίνια και κολοκυθάκι από τον βιολογικό κήπο του Τάσου Μαντή στο Αλεποχώρι, τυρί φέτα από τα Μέγαρα, φυστίκι Αιγίνης. Ζυμωμένη σάλτσα από φράουλες, βιολογικό ελαιόλαδο με λεμόνι και βασιλικό.

-Ωριμασμένο Μαγιάτικο Φιλοσοφία Ιονίου Πελάγους. Μαγιάτικο από ψαράδες της Κεφαλονιάς, ωριμασμένο και μαριναρισμένο με κουμκουάτ από το χωριό Νύμφες της Κέρκυρας, ταραμά από την Κέρκυρα και βιολογικό πεπόνι από την Ζάκυνθο. Σάλτσα από βιολογικό χυμό πεπονιού και λουίζα από το Αλεποχώρι.

– Μπακαλιάρος Ποσέ Μπακαλιάρος ποσέ από τα παράλια της Μυτιλήνης. Βιολογικά λεμόνια, ντοματίνια και πατάτες από το χωριό Γέρα, όπου γεννηθηκε ο Τάσος Μαντής.

– Παγωτό Κεράσι Βιολογικό παγωτό κεράσι από την Έδεσσα της Μακεδονίας. Πούδρα αποξηραμένου δαμάσκηνου από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Παρφέ σοκολάτας.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο από το Πρωινό του ΑΝΤ1:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση