Ναόμι Κάμπελ: Έγινε για δεύτερη φορά μητέρα - «Ποτέ δεν είναι αργά»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 09:46 Ναόμι Κάμπελ: Έγινε για δεύτερη φορά μητέρα - «Ποτέ δεν είναι αργά»

Μητέρα έγινε για δεύτερη φορά η Ναόμι Κάμπελ. Το διάσημο μοντέλο που πριν από λίγο καιρό έκλεισε τα 53 ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός μέσω του προσωπικού της προφίλ στο instagram, στο οποίο και δημοσίευσε το πρώτο στιγμιότυπο με τον γιο της.

Η ίδια συνόδευσε την φωτογραφία με μία συγκινητική λεζάντα, στην οποία περνά και ένα σημαντικό μήνυμα για την μητρότητα.

Στην φωτογραφία που ανέβασε η Ναόμι Κάμπελ, την βλέπουμε να κρατάει στην αγκαλιά της τον νεογέννητο γιο της. Και η κόρη της είναι στην φωτογραφία, κρατώντας επίσης τα χέρια της μαμάς και του αδελφού της.

Στη λεζάντα γράφει: «Μικρή μου αγάπη, να ξέρεις ότι σε λατρεύουμε πέρα από κάθε μέτρο και περιβάλλεσαι με αγάπη, από τη στιγμή που μας τίμησες με την παρουσία σου. Ένα αληθινό δώρο από τον Θεό, ευλογημένο! Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις μητέρα».

Η Κάμπελ έγινε για πρώτη φορά μητέρα το 2021, όταν και υποδέχθηκε την κόρη της. Το πασίγνωστο μοντέλο έχει δείξει στον κόσμο ελάχιστες φορές το παιδί της, αλλά έχει κάνει μαζί της και ένα εξώφυλλο για την “Vogue”, με το πρόσωπο και το όνομα της μικρής να μην έχουν δημοσιοποιηθεί ποτέ. Επίσης είναι άγνωστος και ο τρόπος με τον οποίο έγινε μητέρα, καθώς η ίδια έχει αρκεστεί μόνο στο να πει, ότι η μικρή δεν υιοθετήθηκε.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση