Η τρυφερή αναφορά του Αντώνη Ρέμου στην κόρη του - «Νιώθω σαν την πρώτη μέρα στο σχολείο όταν έρχεται στις συναυλίες μου»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 10:10 Η τρυφερή αναφορά του Αντώνη Ρέμου στην κόρη του - «Νιώθω σαν την πρώτη μέρα στο σχολείο όταν έρχεται στις συναυλίες μου»

«Δεν θα είμαι αυστηρός πεθερός, θα είμαι ο πιο γλυκός και ο πιο κάλος».

Συναυλία για τον Αντώνη Ρέμο μαζί με τον Mente Fuerte, με τον τραγουδιστή να μιλά στη συνέχεια για πορεία του στη μουσική και για τις συνεργασίες του. «Συνεχίζουμε είμαστε εδώ μετά από 30 χρόνια δισκογραφία. Τα social είναι μια κοινωνία με δικούς της κανόνες, εμείς κάνουμε αυτό που αγαπάει η καρδιά μας. Μέσα από το τραγούδι που έκανα μαζί με τον Mente Fuerte ένιωσα ότι συντονίζομαι μαζί του. Δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πολύ το αν θα συνεργαστώ με τον Mente Fuerte, στο παρελθόν έχω συνυπάρξει με τον Βουρλιώτη. Είμαι από τους καλλιτέχνες που τολμώ», είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.

Ο ίδιος έκανε και μια τρυφερή αναφορά από σκηνής στην κόρη του, Ελένη. «Έχω πει στη κόρη μου ότι “η ζωή είναι μια διαδρομή στη ζούγκλα κάθε μέρα”. Η κόρη μου είναι μικρή ακόμη 8 χρόνων. Είναι μικρή ακόμα, κάθε πράγμα στον καιρό του. Δεν θα είμαι αυστηρός πεθερός, θα είμαι ο πιο γλυκός και ο πιο κάλος. Από τη στιγμή που θα αγαπάει την κόρη μου θα είμαι πάντα δίπλα του, αν γίνει το αντίθετο μετά αλλάζουν τα πράγματα για όλους μας», υπογράμμισε.

«Έχω άγχος όταν η κόρη μου η Ελένη, έρχεται στις συναυλίες μου, νιώθω σαν τη πρώτη μέρα στο σχολείο. Η κόρη μου τώρα αρχίζει και βλέπει πράγματα, νιώθει χαρά και υπερηφάνεια για τον μπαμπά της, το ίδιο και εγώ για αυτήν», συμπλήρωσε.

Έχει δεχθεί τηλεοπτικές προτάσεις; «Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για να συμμετέχω σε τηλεοπτικό πρότζεκτ. Όταν αποφασίσω να κάνω τηλεόραση, θα είναι για οπουδήποτε, αλλά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω ως παρουσιαστής. Πώς θα πάμε Μύκονο, μας το έχουν απαγορεύσει», συμπλήρωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Mente Fuerte: «Δεν έχω πάει και δεν σκοπεύω να πάω ποτέ Μύκονο, προτιμώ το Γύθειο»

Ο Mente Fuerte αναφέρθηκε στο «όνομα» που έχει γύρω από την τραπ σκηνή. «Δεν ξέρω αν είμαι το καλό παιδί της τραπ μουσικής… μέχρι σήμερα όπως λέει και ο Αντώνης Ρέμος. Συνέχεια ακούω αρνητική κριτική, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Το αντιμετωπίζω με βαθιές ανάσες και χαμόγελο. Έχω δει διάφορες χαζομάρες κατά καιρούς, αλλά δεν δίνω σημασία, ο κόσμος είναι για να λέει», τόνισε ο τραγουδιστής.

«Δεν ισχύει τίποτα από τα όσα γράφονται για τη προσωπική μου ζωή. Δεν έχω πάει ποτέ Μύκονο, δε σκοπεύω να πάω, αν κάνει ο Αντώνης Ρέμος live θα πάω. Για διακοπές προτιμώ το Γύθειο», αποκάλυψε ο Mente Fuerte.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση