Μαντόνα: Οι πρώτες φωτογραφίες της στο Instagram μετά τη νοσηλεία της στην εντατική

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 22:13 Μαντόνα: Οι πρώτες φωτογραφίες της στο Instagram μετά τη νοσηλεία της στην εντατική

Ανάρρωσε και επέστρεψε στα social media η «βασίλισσα της ποπ» για να ευχαριστήσει όσους ενδιαφέρθηκαν για εκείνη

Μετά από το «θρίλερ» με την υγεία της, η Μαντόνα επέστρεψε στα social media. Η «βασίλισσα της ποπ» νοσηλεύτηκε πριν από λίγο καιρό στην εντατική, έπειτα από βακτηριακή λοίμωξη, κάτι που έγινε γνωστό μετά από επίσημη ανακοίνωση ότι αναβάλλεται η παγκόσμια περιοδεία της.

Το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουλίου, η 64χρονη ανέβασε τις πρώτες της φωτογραφίες μετά την περιπέτεια με την υγεία της.

Ποζάρει στην κάμερα του κινητού της για να βγάλει μια selfie φωτογραφία με ένα λούτρινο αρκουδάκι.

Δείτε τις φωτογραφίες

madonna

Ακόμη, ανέβασε σαν δημοσίευση μία φωτογραφία, που αγκαλιάζει ένα μεγάλο μπουκέτο με ροζ τριαντάφυλλα και στην περιγραφή ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Η ανάρτησή της μετά τη νοσηλεία της
Πιο πριν, η ίδια είχε κάνει μία ανάρτηση και πάλι από το Instagram της, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της. Αρχικά, είπε ότι βρίσκεται «στον δρόμο της ανάρρωσης», καθώς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο πριν από μιάμιση εβδομάδα.

Επίσης, ευχαρίστησε τους φαν της για τη συναισθηματική υποστήριξη, δήλωσε ότι νιώθει απογοητευμένη που αναγκάστηκε να αναβάλει την περιοδεία της και ότι προ πάντων δεν θέλει να απογοητεύει τους φαν της και τους ανθρώπους που τη βοηθούν στην περιοδεία της.

Τέλος, μίλησε για τον επαναπρογραμματισμό των συναυλιών της και δήλωσε ότι θα επιστρέψει γρήγορα όταν θα έχει αναρρώσει πλήρως.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Σας ευχαριστώ για τη θετική ενέργεια, τις προσευχές και τα λόγια "θεραπείας" και ενθάρρυνσης. Έχω νιώσει την αγάπη σας. Είμαι στον δρόμο της ανάρρωσης και είμαι αιωνίως ευγνώμων για όλες τις ευλογίες της ζωής μου».

«Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω όποιον αγόρασε εισιτήρια για την περιοδεία μου. Επίσης δεν ήθελα να απογοητεύσω τους ανθρώπους που δούλεψαν ακούραστα μαζί μου τους τελευταίους μήνες για να δημιουργήσουμε το show μου. Μισώ να απογοητεύω τον οποιονδήποτε», πρόσθεσε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Η προσοχή μου τώρα είναι στην υγεία μου και στο να δυναμώσω και σας διαβεβαιώ, ότι θα επιστρέψω το συντομότερο δυνατό! Το τωρινό σχέδιο είναι να επαναπρογραμματίσω την περιοδεία μου στη Βόρεια Αμερική και να ξεκινήσω τον Οκτώβριο στην Ευρώπη», ανέφερε σχετικά με τα μελλοντικά της πλάνα.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευγνώμων για τη φροντίδα και την υποστήριξη. Με αγάπη, Μ.», έγραψε ολοκληρώνοντας την ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτηση

madonna_story

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση