Χριστίνα Μπόμπα: Η ανακοίνωση για την αποχή της από τα social media – «Θα κάνω μια μικρή παύση»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 14:34 Χριστίνα Μπόμπα: Η ανακοίνωση για την αποχή της από τα social media – «Θα κάνω μια μικρή παύση»

Η Χριστίνα Μπόμπα το επόμενο διάστημα θα απέχει από τα social media, γεγονός που αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η γνωστή Influencer δημοσίευσε το πρωί της Δευτέρας 7/8 μια φωτογραφία της, στην οποία αναφέρει πως θέλει να γεμίσει τις «μπαταρίες» της και να περάσει ποιοτικό χρόνο με τις δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα.

«Social Media Break! Καλημέρα σε όλους! Ήρθε για μένα η στιγμή να κάνω ένα διάλειμμα από τα social media, όσο κι αν σας λατρεύω όλους και τη σχέση μας εδώ.

Τα τελευταία χρόνια η ζωή ήταν σαν ένας ανεμοστρόβιλος χαράς, αγάπης και δημιουργικότητας, που συνοδευόταν βέβαια από πολλές αλλαγές και απαιτήσεις.

Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια μικρή παύση από τα social media για να συγκεντρωθώ στη στιγμή, να γεμίσω μπαταρίες και να επαναφέρω τη δημιουργικότητα μου. Θα επιστρέψω, αλλά εντωμεταξύ σας στέλνω όλη μου την αγάπη και θετική ενέργεια! Να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα στην ανάρτησή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση