Μάρκος Λεζές: Η νέα ζωή του ηθοποιού που βγήκε νικητής στην πιο μεγάλη μάχη που έδωσε

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 16:34 Μάρκος Λεζές: Η νέα ζωή του ηθοποιού που βγήκε νικητής στην πιο μεγάλη μάχη που έδωσε

Οι δυσκολίες που πέρασε από την εποχή της βιντεοκασέτας και ύστερα.

Οι περισσότεροι έχουν συνδέσει τον Μάρκο Λεζέ με τη δεκαετία του ’80 και την εποχή της βιντεοκασέτας, όπου τα σχόλια για τη συγκεκριμένη περίοδο είναι ανάμεικτα. Όσοι όμως τον έχουν παρακολουθήσει ζωντανά να παίζει κάποιο ρόλο σε επιθεώρηση, καταλαβαίνουν πως αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά την περίοδο της ακμής του, τότε ο ίδιος θα είχε περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Τα χρόνια που ακολούθησαν την εποχή της βιντεοκασέτας ήταν δύσκολα για τονδημοφιλή καλλιτέχνη.

«Δεν είχα προτάσεις στο θέατρο, δε θέλουν να συνεργαστούν μαζί μου. Όπως και στην τηλεόραση. Είμαι εκτός τηλεόρασης. Κάνω καμιά φορά σε κάποιο σίριαλ 3-4 γυρίσματα και μετά είμαι μαγική εικόνα, περνάω και φεύγω», έχει δηλώσει σε συνέντευξη του στο «Πρωινό» και τη Μαίρη Αρώνη. Δούλεψε ένα φεγγάρι ως πωλητής αυτοκινήτων, ενώ σε μια διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης έφυγε για το Άγιο Όρος, όπου έζησε μια περίοδο ως μοναχός. «Έκλαιγε όλη η οικογένειά μου όταν πήγα στο Άγιο Όρος, αλλά και μόνο το ότι εκεί έκοψα το τσιγάρο αποδείχτηκε σωστή επιλογή», παραδέχεται.

Η μεγαλύτερη περιπέτεια που έχει περάσει όμως είναι αυτή για να κρατηθεί στη ζωή. Επί τρία χρόνια έδωσε μάχη με τον καρκίνο και βγήκε νικητής. Η κακοήθεια ήταν στον προστάτη, σε επιθετική μορφή και ο λόγος που πρόλαβε τα χειρότερα είναι ο ίδιος που τον οδήγησε να γίνει και συγγραφέας με το «Η Μαρία των αγγέλων». Ο τίτλος είναι βιογραφικός. Ήταν μια Μαρία στο όνειρο της φίλης του ηθοποιού Σούλας, που της «έλεγε» επίμονα επί τρία βράδια «πες στον Μάρκο να προσέχει». Ο Λεζές θορυβήθηκε και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, αποκαλώντας έκτοτε την εν λόγω Μαρία «φύλακα – άγγελό του».

Όταν χρειάστηκε, εκείνη την περίοδο, να μπει στο χειρουργείο ζήτησε από την αναισθησιολόγο να μην του κάνει αναισθησία, γιατί έχει τη… δική του. Κάπως έτσι, δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ποια θα είναι η προσφώνηση (και) από τα τρία εγγόνια του όταν μεγαλώσουν…

πηγή dailymedia.com.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση