Η Άννα Βίσση στη σκηνή με τα δυο εγγόνια της - Το τρυφερό βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 10:37 Η Άννα Βίσση στη σκηνή με τα δυο εγγόνια της - Το τρυφερό βίντεο

«Όταν είσαι η μεγαλύτερη star αλλά για αυτούς τος δύο απλά η γιαγιά τους».

Είναι γνωστό ότι η Άννα Βίσση έχει μεγάλη αδυναμία στα δυο της εγγόνια, Νίκο και Νέστορα. Το καλοκαίρι η Σοφία Καρβέλα, η οποία ζει στην Αμερική, βρέθηκε με τους γιους της στην Ελλάδα και έτσι η Άννα Βίσση μπόρεσε να τους χαρεί από κοντά.

Φρόντισαν μάλιστα να βρεθούν και σε κάποιες από τις συναυλίες της και τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα πολύ συγκινητικό βίντεο στο TikTok.

Ο μικρός Νίκος και Νέστορας ανέβηκαν στη σκηνή κατά της διάρκεια συναυλίας της γιαγιάς τους την ώρα που η Άννα Βίσση τραγουδούσε το «Δώδεκα».

«Όταν είσαι η μεγαλύτερη star αλλά για αυτούς τος δύο απλά η γιαγιά τους», γράφει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση