Σταμάτης Γονίδης: Ξύλο σε πανηγύρι - Ο εκνευρισμός του τραγουδιστή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 11:52 Σταμάτης Γονίδης: Ξύλο σε πανηγύρι - Ο εκνευρισμός του τραγουδιστή

Δείτε το βίντεο

Σε ένα πανηγύρι που εμφανίστηκε ο Σταμάτης Γονίδης συνέβη ένα ατυχές περιστατικό, με αποτέλεσμα να οργιστεί ο τραγουδιστής.

 

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνονται κάποιοι παρευρισκόμενοι όρθιοι μπροστά από την πίστα να έχουν ξεκινήσει καυγά και να δημιουργούν φασαρία, με την ορχήστρα να παίζει μουσική.

Στην συνέχεια η ένταση αυξήθηκε και η μουσική σταμάτησε, με τον τραγουδιστή να λέει για το άτομο που προκάλεσε την ένταση: «Έλα, έι, έλα να σου πω. Έι. Πάρτε τον έξω και τελείωσε. Ρε συ ένας μαλ**** θα χαλάσει χίλια άτομα εδώ μέσα;».

«Βγάλε τον έξω ρε, βγάλε τον έξω! Και τέλος, έξω! Άντε γαμ**** να πούμε πρωί πρωί», είπε ο τραγουδιστής εκνευρισμένος και η ασφάλεια συνόδευσε το άτομο μακριά από τη σκηνή.

 

Αμέσως μετά ο τραγουδιστής ξεκίνησε να ερμηνεύει το τραγούδι «Στο κελί 33».

Δείτε το βίντεο

Η ακριβής αιτία της αναστάτωσης, ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση