Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Το ξεκαρδιστικό βίντεο από τις διακοπές τους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 13:23 Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Το ξεκαρδιστικό βίντεο από τις διακοπές τους

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης. Οι δύο ηθοποιοί, που είναι ζευγάρι εδώ και χρόνια, έχουν πολύ χιούμορ κάτι που δείχνουν και στον κόσμο όποτε έχουν την ευκαιρία.

Πριν από λίγες ώρες η Σμαράγδα Καρύδη ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο, στο οποίο πειράζει τον Θοδωρή Αθερίδη, στο προφίλ της στο instagram. Όπως βλέπουμε και στο βίντεο το ζευγάρι βρισκόταν για βόλτα στη θάλασσα με το σκάφος του.

Την ώρα που ο Θοδωρής Αθερίδης οδηγεί το σκάφος, η Σμαράγδα Καρύδη μπαίνει στο πλάνο και λέει με χιουμοριστικό τρόπο: «Τώρα που στρίβει είναι φανταστικός, φανταστικός όταν στρίβει. Κοίτα πως μπαίνει στα λιμάνια, κοίτα!».

Στην λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Κοιτάξτε λίγο πως μπαίνει στα λιμάνια, μη το χάσετε @atheridis_thodoris_official Ε; Φανταστικός ε;».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση