Ολοι οι λαμπεροί καλεσμένοι στη βάφτιση του γιου της Σπυροπούλου - Τα δύο εντυπωσιακά look που επέλεξε

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 11:51 Ολοι οι λαμπεροί καλεσμένοι στη βάφτιση του γιου της Σπυροπούλου - Τα δύο εντυπωσιακά look που επέλεξε

Και το όνομα αυτού... Βλάσσης - Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βάπτισαν τον εννέα μηνών γιο τους.

Πολύ ιδιαίτερη και ευτυχισμένη ημέρα η σημερινή για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, καθώς βάπτισαν τον μόλις εννέα μηνών γιο τους, Βλάσση.

Η βάπτιση έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο σε εκκλησάκι στο Καβούρι, ενώ ακολούθησε δεξίωση για τους φίλους και τους συγγενείς του ζευγαριού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

 

Ο μικρός πήρε το όνομα του παππού του, πατέρα του επιχειρηματία. Νονές ήταν η θεία του, αδελφή του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου Αλεξάνδρα και μια φίλη του ζευγαριού.

Η Κωνσταντίνα Σπουροπούλου έλαμπε, ντυμένη στα λευκά, σε αυτή την ιδιαίτερη μέρα της ζωής της, τη βάφτιση του πρώτου της παιδιού. Κούκλα, μαυρισμένη και πληθωρική, επέλεξε ένα λευκό μίντι, κεντητό φόρεμα σε μήκος πάνω από το γόνατο, με ραντάκι και λεπτομέρεια στους ώμους της, ενώ φόρεσε ασημί πέδιλα και ασορτί ασημί κοσμήματα.

Ολοι οι λαμπεροί καλεσμένοι στη βάφτιση του γιου της Σπυροπούλου - Τα δύο εντυπωσιακά look που επέλεξε
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Στη δεξίωση που ακολούθησε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεσε ένα επίσης εντυπωσιακό μακρύ φόρεμα σε σαμπανιζέ χρώμα.

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ολοι οι επώνυμοι καλεσμένοι στη βάφτιση Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλου

Στη δεξίωση που έδωσαν ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούου το "παρών" έδωσαν φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

βαφτιση σπυροπουλου

Ανάμεσά τους ο Αντώνης Σρόιτερ με την σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη, ο Γιάννης Μαρακάκης με την σύζυγό του Νίκη Θωμοπούλου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με την σύζυγό του Ελένη Καρβελά, τα αδέλφια και οι γονείς του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου όπως και οι γονείς και η αδελφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Στη δεξίωση βρέθηκαν ακόμη ο Χάρης Σιανίδης, ο Νίκος Γεωργιάδης, η Χριστίνα Παππά, ο Γιώργος Πατούλης, η Κατερίνα Μονογυιού και πολλοί άλλοι.

 

 

μονογυιου
βαφτιση σπυροπουλου
μπογδανοσ
σροιτερ μπουκη
πατουλησ
βαφτιση σπυροπουλου
βαφτιση σπυροπουλου
μαρακακησ
 

πηγη: thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση