Κώστας Μπακογιάννης – Σία Κοσιώνη: H σπάνια κοινή εμφάνιση και το φιλί μπροστά στο φακό του TLIFE – Φωτογραφίες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 10:06 Κώστας Μπακογιάννης – Σία Κοσιώνη: H σπάνια κοινή εμφάνιση και το φιλί μπροστά στο φακό του TLIFE – Φωτογραφίες

Νέα κοινή εμφάνιση για τον Κώστα Μπακογιάννη και τη σύζυγό του Σία Κοσιώνη, χθες Παρασκευή βράδυ.

Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, άνοιξε και πάλι το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού με τη μεγάλη συναυλία του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου.

 

Το βράδυ της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεγάλη συναυλία η οποία «ζωντάνεψε» και πάλι το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Το TLIFE χθες βράδυ βρέθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού εξασφαλίζοντας σχετικά στιγμιότυπα:

 

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν από τον Δήμο Αθηναίων στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Ο Δήμος Αθηναίων, έχοντας καταφέρει να ολοκληρώσει ένα σύνθετο τεχνικό έργο, παραδίδει σε κατοίκους και επισκέπτες έναν σύγχρονο και αναβαθμισμένο πολιτιστικό χώρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την μεγάλη βραδιά για στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Ο δήμαρχος Αθηναίων παρακολούθησε τη μεγάλη συναυλία συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη

Το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της βραδιάς είχε μια τρυφερή στιγμή ανταλλάσσοντας ένα φιλί, μπροστά στο φωτογραφικό φακό…

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος – TLIFE

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση