Η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε ότι είναι δεύτερη φορά έγκυος στο Europride, μπροστά σε 80.000 θεατές

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 20:50 Η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε ότι είναι δεύτερη φορά έγκυος στο Europride, μπροστά σε 80.000 θεατές

Μια υπέροχη ανακοίνωση έκανε η Κατερίνα Στικούδη το Σάββατο (16.09.2023) το βράδυ, όταν άνοιξε τη συναυλία του Europride στη Μάλτα, όπου συμμετείχε και η Christina Aguilera.

Ο Βαγγέλης Σερίφης και η Κατερίνα Στικούδη θα υποδεχτούν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους σε πέντε μήνες. Το ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο, τον Βύρωνα.

Από τη σκηνή του Europride και μπροστά σε 80.000 θεατές που βρέθηκαν στη συναυλία στη Μάλτα, η Ελληνίδα performer ανακοίνωσε τα ευχάριστα.

Στη συνέχεια, ανέβασε το βίντεο και στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Έχω έναν παραπάνω λόγο να θέλω να δω αυτόν τον κόσμο να γίνεται καλύτερος και ομορφότερος και πιο ευγενικός.

Σε 5 μήνες πρόκειται να φέρω στον κόσμο το δεύτερο παιδί μου.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το Σαββατόβραδο. 80.000 περήφανοι άνθρωποι, Europride, αγάπη και ισότητα για όλους», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη.

Η Κατερίνα Στικούδη παντρεύτηκε το 2018 με τον γνωστό DJ, Βαγγέλη Σερίφη (DJ Rico), με τον οποίο το 2021 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον Βύρωνα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση